antikinsor Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον Ι.Ε. Ενώ φορτώνω κανονικά τις σελίδες, σχεδόν πάντα ύστερα από λίγη ώρα (η οποία κυμαίνεται από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι και κάποια λεπτά) κι ενώ επεξεργάζομαι τα site ο Ι.Ε. κρασάρει και μου βγάζει το γνωστό μήνυμα λάθους ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στο iexplore.exe και πρέπει να κλείσει. Έχω προσπαθήσει να βρω λύση μέσα στο site της microsoft, αλλά εις μάτην. Απεγκατέστησα τον Ι.Ε. και τον ξανακατέβασα από την αρχή, αλλά και πάλι τίποτα. Έχω κάνει scan στον υπολογιστή με adaware pro, spybot, spyware κτλ. και πάλι τίποτα (δεν έχω βρει κάτι ύποπτο). Βέβαια πλέον χρησιμοποιώ mozilla που είναι κλάσεις καλύτερος, αλλά πολλά site είναι ακόμα φτιαγμένα αποκλειστικά για τον Ι.Ε. κι οπότε θέλοντας και μη, πρέπει να τον χρησιμοποιώ που και που. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει και υπάρχει τελικά γιατρειά;
Godfath3r Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δες ποιά plug-in τρέχουν με τον I.E. (Τοοls->manage add-ons) και τσέκαρε άν τα κάνεις disable αν λειτουργεί οκ.
Panahs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Φίλε antikinsor δοκίμασε αν έχεις XP, να δημιουργήσεις καινούριο profile και να μπεις στον IE από αυτό. Σε εμένα τουλάχιστον είχε πιάσει...
gorgio1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 katevase ton Firefox kai ase ton I Explorer na kourevetai...
antikinsor Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Πράγματι, ξέχασα να το αναφέρω. Έχω λειτουργικό XP service pack 2. Φαντάζομαι φίλε panah ότι με την έννοια profile έννοείς να δημιουργήσω νέο λογαριασμό από τον πίνακα ελέγχου. Φίλε Godfath3r, θα το κάνω κι αυτό (δεν το είχα σκεφτεί καν). Επειδή έχει 2 κατηγορίες, τα πρόσθετα που είναι φορτωμένα στον Ι.Ε. και αυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Ι.Ε. και παραμένουν ενεργά, ποια από αυτές τις κατηγορίες ν' απενεργοποιήσω (και είναι αρκετά τα ρημάδια)... ;-) Όσο για το firefox, αυτό έχω κάνει και δεν το συζητάω καν. Απλά όπως γράφω και πιο πάνω, με κάποια λίγα site αντιμετωπίζω πρόβλημα και χρειάζεται ν' ανοίξω τον Ι.Ε., όπως για παράδειγμα το mail.mycosmos της cosmote για να στέλνω τα free sms που μου παρέχουν! ;-)
Godfath3r Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 [...]Βέβαια πλέον χρησιμοποιώ mozilla που είναι κλάσεις καλύτερος' date=' αλλά πολλά site είναι ακόμα φτιαγμένα αποκλειστικά για τον Ι.Ε. κι οπότε θέλοντας και μη, πρέπει να τον χρησιμοποιώ που και που.[/b'][...] Giorgio δές λίγο καλύτερα τί λέει το παιδί... Εdit: Καταρχήν απενεργοποίησέ τα όλα και αν λειτουργεί τελικά κανονικά ο ie δοκίμασε να ενεργοποιείς ένα-ένα αυτά που σου χρειάζονται...Μέχρι που θα βρείς και αυτό που ίσως κάνει κάποιο conflict. Επίσης αυτές οι καθυστερήσεις μπορεί να οφείλονται και στην σύνδεση.Τσέκαρες αν έχεις σκαμπανεβάσματα?(απο ότι κατάλαβα έχεις dsl)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.