01jnr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 αγορασα ενα ασυρματο μοντεμ-ρουτερ της hama για να μοιρασω την συνδεση του ιντερνετ σε δυο υπολογιστες.το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ενω μου δειχνει οτι εχει γινει συνδεση δικτυου οταν παω να μπω στο νετ μου ζηταει να κανει κληση και λεει οτι δεν υπαρχει εγκατεστημενο μοντεμ.τι μπορει να φταιει;
snot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 to pio pithano einai na ksexases na rythmiseis to tcp/ip ths kartas diktyou sou
01jnr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 εχω κανει ασυρματη συνδεση.το tcp νομιζω οτι δινεται αυτοματα απο την επιλογη των windows η καν λαθος;
snot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Pairnei automara alla kalytero einai na valeis mia monos sou(182.168.0.xxx). Auto pou prepei na valeis einai: subnet mask: 255.255.255.0 deafult gateway: thn ip tou router sou dns server: thn ip tou router sou
01jnr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 snot σε ευχαριστω πολυ!οντως εκει ητανε το προβλημα!για την ακριβεια με ολα τα παραπανω στοιχεια μου εμφανιζε οτι κανει ανακτηση αλλα ποτε δεν συνδεοταν.εβαλα μονο το dns και τωρα μου ανογει κανονικα.μονο μου μου βγαζει μηνυμα σφαλματος"διενεξη διευθυνσης ip με ενα αλλο συστημα στο δικτυο''.δεν ξερω αν εχει σχεση που εβαλα διαφορετικο εφεδρικο dns απο οτι στο πρωτο αλλα δεν το δεχοτανε αλλιως.
snot Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Mhpws exeis valei thn idia ip sthn karta diktyou kai sto router sou kai sou vgazei auto to mhnyma; apo oti katalavainw auto shmainei oti 2 diaforetikes syskeues exoun to idio ip. Gia ip sthn karta diktyou sou vale 192.168.0.xxx, opou xxx tyxaios arithmos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.