mjmj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Θελω να δω ποια ειναι η ακριβης εκδοση-υποεκδοση των windows xp που εχω. Απο που μπορω να το δω αυτο, με ακριβεια? Επισης σε ποια ιστοσελιδα μπορω να δω την τελευταια εκδοση των windows xp που εχουν κυκλοφορησει? Σημειωση: το προβλημα ανεκυψε οταν σε pc με win xp προσφατα αγορασμενο, πηγα να ʽπερασωʼ ξανα win xp από ενα παλιο αλλα δοκιμασμενο cd με win xp , και μου εβγαλε μηνυμα λαθους οτι τα win xp που ειναι ηδη εγκατεστημενα στο σκληρο, ειναι νεωτερα απο τα xp του cd και δεν με αφησε να συνεχισω την εγκατασταση.
EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 anoikse ena command prompt k tha deis amesws
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 My Computer > Help > About Windows
mjmj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Ωραια, αυτο για το τι εχω στο συστημα μου. Παρεπιπτοντως ειναι η 2600. Περιηγηθηκα εδω http://www.microsoft.com/windowsxp/default.mspx αλλα δεν βρηκα ποια ειναι η τελευταια εκδοση.
mjmj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Που βλεπω ή ποια ειναι η τελευταια εκδοση των win xp που εχουν κυκλοφορησει?
mpentenis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 anoikse ena command prompt k tha deis amesws me tin entoli CMD omws, oxi command
nikoskon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Start -> Run -> winver <-' Έναρξη -> Εκτέλεση -> winver <-'
mjmj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Ποια ειναι η τελευταια εκδοση win xp που εχει κυκλοφορησει η Microsoft στην αγορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.