Προς το περιεχόμενο

Ipod Τρίλημμα

Watt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και Καλή Χρονιά!!!

Έχω τον εξής προβληματισμό και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. Μου έφεραν δώρο στη γιορτή μου ένα ipod nano 2GB. Σκέφτομαι να το αλλάξω για κάτι μεγαλύτερο. Στην αρχή σκέφτηκα το nano 4GB αλλά μετά άρχισα να ψήνομαι για το ipod video 30 GB. Θέλω να μου πείτε αξίζει να το αλλάξω ή να κρατήσω το 2άρι; Έχοντας ψάξει και διαβάσει αρκετά για τα ipod, αναρωτιέμαι επίσης μήπως να προσπαθήσω για το 60άρι, επειδή το 30άρι έχει λιγότερες αντοχές απο το 60άρι (μνήμη και κατά συνέπεια μπαταρία). Για να είμαι απολύτως σίγουρος, ξέρει κάποιος εάν θα μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία από το ipod πίσω στο PC και να παίζουν κανονικά;

Δημοσ.

ama to allaxeis pare to 4ari. Mhn pareis to 30ari giati exei sklhro disko pou shmainei oti exei poly megalyteres pithanothtes na xalasei se ena xtyphma h pesimo apo oti to nano pou exei flash memory

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα σας και Καλή Χρονιά!!!

Έχω τον εξής προβληματισμό και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. Μου έφεραν δώρο στη γιορτή μου ένα ipod nano 2GB. Σκέφτομαι να το αλλάξω για κάτι μεγαλύτερο. Στην αρχή σκέφτηκα το nano 4GB αλλά μετά άρχισα να ψήνομαι για το ipod video 30 GB. Θέλω να μου πείτε αξίζει να το αλλάξω ή να κρατήσω το 2άρι; Έχοντας ψάξει και διαβάσει αρκετά για τα ipod' date=' αναρωτιέμαι επίσης μήπως να προσπαθήσω για το 60άρι, επειδή το 30άρι έχει λιγότερες αντοχές απο το 60άρι (μνήμη και κατά συνέπεια μπαταρία). Για να είμαι απολύτως σίγουρος, ξέρει κάποιος εάν θα μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία από το ipod πίσω στο PC και να παίζουν κανονικά;[/quote']

Βασικά αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι το βάρος και ο όγκος της συσκευής και όχι τόσο ο σκληρός δίσκος!

Έχω το nano black 4GB και μου είναι υπερ αρκετό! Δεν θα μπορούσα να κουβαλάω κάτι μεγαλύτερο (τσάντα λαπτοπ, θήκh με το qtek9000, καλώδια, φορτιστές κλπ κλπ κλπ). Το ipod video έχει μεν μεγάλο δίσκο και παίζει βίντεο, αλλά πόσες φορές θα δεις βίντεο στο δρόμο? Άσε που έτσι η μπαταρία θα στεγνέωνει με τη μία!

Βέβαια ..εσύ αποφασίζεις! Πάντως τώρα που βγήκε και το apple remote με ενσωματωμένο ραδιόφωνο και RDS ολοκληρώθηκε η συσκευή (κάνει και για το ΝΑΝΟ και για το Βίντεο)

Δημοσ.

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το βάρος και τις διαστάσεις, καθώς ακόμα και το nano δε θα επιχειρούσα να το βάλω στην τσέπη του παντελονιού μου. Μπουφάν μόνο και το καλοκαίρι βλέπουμε. Απλά απ' ότι είδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκληρός δίσκος, οπότε σκέφτομαι με ένα σμπάρο δύο τριγόνια. Πόσο ευπαθές είναι για να χαλάσει; Έχει και θήκη προστατευτική απ' όσο ξέρω.

Δημοσ.

Ena tha sou po ego exo to iPod mini 4Gb. to perna kai to petaga epitides me dinami en ora litoyrgias pano fisika ston kanape mpas kai xalasei alla htan skili. den elege na stamatisi na pezei, oute na pidixei komati. einai poli kali i piotita kataskeuhs. stin arxi ayto skeytomoyna kai ego an axizei na doso tosa lefta kai ti tha ginei an xalasei. Telika einai yperoxo mesa kai exo.

Δημοσ.

Gia to 60ari rwtaw. Ayto den einai pio "eypa8es" logw sklhroy diskoy kai oxi flash memory? To nano to kserw oti antexei, eida se ena kseno site crush test (poly crush omws).Telika xrhsimopoieitai san sklhros diskos to 60ari kai na mporw na metaferw ta arxeia pisw sto PC?

Δημοσ.

otan les na to alakseis? den to exeis xrisimopoiisi afto?

sto leo giati pira apo ena filo tou aderfou mou pitsirika ena nano 110 euro (dio minon) opote an einai na xaseis tosa lefta mallon mine me to 2gb :)

(to video pantos an kai arxika tha sou fanei mikro telika tha deis oti to megethos tou den einai toso boliko oso to nano)

Δημοσ.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, γιατί μόλις προχτές μου το έφεραν. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να χάσω λεφτά. Δεν πιστεύω ότι το nano θα με ικανοποιήσει περισσότερο παρόλη την ομολογουμένως καλύτερη φορητότητα από το video. Σε μπουφάν και τσαντάκια θα το βάζω. Ξέρει κανείς πόση ώρα κρατάει η μπαταρία αν παίζει βίντεο το 30άρι και το 60άρι;

Δημοσ.

Me video kati eixa akousei gia ena DVD kai kati psila! Den aksizei gia mena. Alla oson afora to megethos/ogko, to exoume kseftilisei. Ego me to iPod to proigoumeno (megethos tou iPod video) den eixa pote kanena provlima metaforas/foritotitas. Ok eipame ola mikrotera, alla min to pethanoume to zitima!

Δημοσ.
Me video kati eixa akousei gia ena DVD kai kati psila! Den aksizei gia mena. Alla oson afora to megethos/ogko, to exoume kseftilisei. Ego me to iPod to proigoumeno (megethos tou iPod video) den eixa pote kanena provlima metaforas/foritotitas. Ok eipame ola mikrotera, alla min to pethanoume to zitima!

eksartate pos kikloforeis.an monimos dinese me kana boufan me terasties tsepes i kamia banana ok. alla an einai kalokairi kai exeis mono tis tsepes tou tzin den einai to idio.(katoxos mini>photo>nano)

akoma kai to mini me diskolepse stis dikopes otan eprepe na to strimokso me photografikes portofoli tsixles (den kapnizo) ktl

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω, τις ταινίες δεν τις βάζεις σαν DVD αλλά τις μετατρέπεις πρώτα. Κάπου διάβασα ότι κάποιος insomniac πρέπει να είδε στο 30άρι γύρω στις 2 ώρες βίντεο, μπορεί και παραπάνω.

Το χειμώνα όλο και κάπου χώνεται το ipod και το καλοκαίρι συνήθως κυκλοφορώ με τσαντάκι ή μπανάνα, οπότε φαντάζομαι ότι και εκεί δε θα υπάρχει πρόβλημα. Μάλλον θα το χτυπήσω το 60άρι, γιατί τόσο ζήτημα το έχω κάνει... Μπορώ να πληρώσω τη διαφορά και σε δόσεις, οπότε δε γ@μιέτ@ι;

Ευχαριστώ σας όλους!

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μέσα σε ένα χρόνο από αυτήν την υπαρξιακή απορία, μπορεί να έχει παντρευτεί, κάνει δίδυμα και χωρίσει. Αλλά φαντάζομαι πως η γνωμοδότησή σου θα του είναι και πάλι πολύ χρήσιμη, μολονότι έχει να μπει κανένα μήνα στο forum.

Δημοσ.

εγώ έχω το 30αρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι πολύ μικρό και οι ταινίες κωδικοποιούνται σε mpg4 οπότε βγαίνουν περίπου 500 mb το πολύ έχω 20000 τραγούδια 1000 φωτογραφίες όλη τη σειρά του lost 1ος κύκλος 6 ταινίες full και έχω ακόμη χώρο όσο για το video είναι φοβερό περνάει η ώρα στα ταξίδια στο χαλαρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...