retromarket Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Σύντομα θα βάλω σκληρό δίσκο στο νέο μου Playstation για να έχω μέσα πολλά παιχνίδια και εύκολα να παίζω κάποιο. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Θα μπορούσε να γίνει ένα δίκτυο με Playstation 2 και PC ώστε το Playstation 2 να διαβάζει τα αρχεία που βρίσκονται στο PC; Ξέρω ότι το file system του σκληρού του Playstation 2 είναι άλλο από αυτά που διαβάζουν τα Windows και ότι χρειάζεται συγκεκριμένο πρόγραμμα για να τον δει το PC.
sotris99 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 αυτό που θέλεις γίνεται απλά πρέπει να περάσεις ένα exploit στην κάρτα μνήμης... αλλά μόνο το pc μπορεί να δεί τα αρχεία του ps2 και όχι το αντίστραφο... περίμενε τους grandmaster του θέματος kallair και gherudos να δουν το ποστ σου...
retromarket Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 αλλά μόνο το pc μπορεί να δεί τα αρχεία του ps2 και όχι το αντίστραφο... Να διευκρινήσω τί εννοώ. Θέλω ο δίσκος να βρίσκεται στο PC και να μπορώ από το PC να κατεβάζω παιχνίδια ή να τα κάνω rip. Όμως το Playstation 2 θα τα διαβάζει από εκεί, από την παραγωγή στην κατανάλωση δηλαδή. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν και δύο ή παραπάνω Playstation 2 να τα βλέπουν ταυτόχρονα. Αυτό δεν μου χρειάζεται εμένα, αλλά θα μπορούσε να έχει εφαρμογή σε ένα παράνομο internet cafe π.χ.
sotris99 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δεν το έχω δοκιμάσει οπότε... Δυστυχώς το ps2 δεν είναι xbox!!!
Slay Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Να διευκρινήσω τί εννοώ.Θέλω ο δίσκος να βρίσκεται στο PC και να μπορώ από το PC να κατεβάζω παιχνίδια ή να τα κάνω rip. Όμως το Playstation 2 θα τα διαβάζει από εκεί' date=' από την παραγωγή στην κατανάλωση δηλαδή. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν και δύο ή παραπάνω Playstation 2 να τα βλέπουν ταυτόχρονα. Αυτό δεν μου χρειάζεται εμένα, αλλά θα μπορούσε να έχει εφαρμογή σε ένα παράνομο internet cafe π.χ.[/quote'] An ennoeis na blepei to ps2 ton disko poy tha exeis sto pc apo dyktio kai na paizeis ta paixnidia poy exeis balei se ayton, tote oxi ayto den ginetai, na baleis ton disko sto PC na baleis paixnidia (me to winhip) kai meta na ton baleis piso sto ps2 kai na paizei ginetai.
kallair Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 me kalipse o slay. den mporeis na kaneis stream to paixnidi sto ps2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.