Προς το περιεχόμενο

Φθηνό Laptop?

mindscape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να βρω/χτίσω ένα laptop με πολύ minimal χαρακτηριστικά. Το χρειάζομαι για συγκεκριμένες χρήσεις αποκλειστικά, καθώς έχω και home pc, το οποίο χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά καθώς είμαι φαντάρος, όχι μακριά από το σπίτι μου όμως, θέλω το φορητό pc, για να βλέπω κανένα dvd, να παίζω κανένα παιχνίδι και λόγω έλλειψης χρόνου, να μπορώ να απολαμβάνω σε αυτό όσα κατεβάζω με την adsl στο home pc. Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για στοιχειώδες μηχάνημα, χωρίς πολλά πολλά και φυσικά χαμηλότατο κόστος, 500-600 ευρώ. Υπάρχει κάποια τέτοια λύση? Ξέρω ότι μπορώ να το φτιάξω σε turbo-x από το Πλαισιο. Αλλες εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα αυτή? Τι εχετε να μου πειτε/προτεινετε?

Απαιτησεις μηχανηματος: Επεξεργαστης περίπου 1.5Ghz (Celeron?), 512MB RAM, Oθόνη 14-15" (wide, if possible), τυπική κάρτα ήχου (θα χρησιμοποιώ earphones προφανως), τυπική κάρτα γραφικών (παιζω αποκλειστικα football manager, το πολύ κανένα pro), μετριας χωρητικοτητας σκληρο (40gb) κτλ...

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

ξεκινα και σημείωνε μοντέλα

http://www.skroutz.gr/browseCat.php?sp_from=0&catCode=LAPTOP&sp_sort=PriceMin&sp_dir=asc

και μην κολλήσεις στις τιμές που βλέπεις εκει. δες μερικα μοντελα, και τα ψαχνεις μονος σου σε αλλα μαγαζια που δεν εχει ο skroutz.

πχ το IBM/Lenovo R50 το πουλάνε όλοι.

στις κυριακατικες εφημεριδες που εχουν ενθετα διαφημηστικά (mediamarkt, και λοιπά S/M ) εχω δεί λάπτοπ κατω απο 700.

(για σερβις, ποιοτητες, βαρος, επεκτασιμότητα, θερμοκρασιες, κλπ... δε λεμε. φτηνό θελεις, αυτο θα παρεις :) )

για πιό φτηνά... flemarket

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...