Giokos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Πρίν λίγο καιρό πήρα το NFS Underground 2. Το εγκατέστησα κανονικά, αλλά συναντώ το εξής πρόβλημα. Όταν το ανοίγω παιρνάει την εισαγωγική οθόνη μόνο του, κάνει μόνο του load και ξεκινά μόνο του την πίστα!!! Αφού λοιπόν ξεκινήσει ο αγώνας, αλλάζει μόνο του κάμερες, και έχει συνεχώς το χειρόφρενο τραβηγμένο! Ακόμη και όταν πατάω esc για να το βγάλω κάνει πάλι μόνο του τις επιλογές στο μενού και γενικά δεν με αφήνει να κάνω τίποτα! :cry: :cry: Μήπως γνωρίζεται τί μπορεί να φταίει??? :-| :-| Ευχαριστώ όλους εκ των πρωτέρων
kleidokratwr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Αν εχεις το αυθεντικό τότε πήγαινε κατέβασε τα patch που έχει βγάλει η εταιρία και προφανώς θα διορθώνουν το πρόβλημα. Αλλα επειδή το κόβω χλωμό να είναι αυθεντικό και να παρουσιάζει τέτοια συμπεριφόρα ψάξε αντικαταστάτη του σπαστηριού που πιθανόν χρησιμοποιείς.
Giokos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Είναι όμως αυθεντικό :? Μου το έχει δώσει ένας φιλός. Γι'αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει! :? :? :? :? (το κάνω full installation)
kleidokratwr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Τότε πολύ απλά πας στο site της εταιρίας και κατεβάζεις τα διορθωτικά patch που σίγουρα θα έχουν βγει.
subdee Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 sampos mou fainetai pos kapoio koumpi exei kollisei kai einai sinexos patimeno. gia elegkse to afto!
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Nαι ρε παιδια, κατι θα εχει κολλησει.Τα patch διορθωνουν ασυμβατοτητες και προβληματα στο φορτωμα του παιχνιδιου!!!
kleidokratwr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 sampos mou fainetai pos kapoio koumpi exei kollisei kai einai sinexos patimeno. gia elegkse to afto! Nαι ρε παιδια, κατι θα εχει κολλησει.Τα patch διορθωνουν ασυμβατοτητες και προβληματα στο φορτωμα του παιχνιδιου!!! Ναι μεν δεν έχετε άδικο, αλλα υποθέτουμε οτι αυτό προφανώς και είναι ελεγμένο. Αν κάποιος δεν έχει τσεκάρει αυτό και μπαίνει σε φόρουμ να ποστάρειε τότε τι να πω.. Άλλωστε είναι ασυμβατότητα στο φόρτωμα του παιχνιδιού. Στην περίπτωση πάντως που είναι κολλημένα θα είχε πρόβλημα με άλλες εφαρμογές όχι μόνο με το nfs. Θα πρέπει να είναι το enter που είναι το default για το "οκ" στο παιχνίδι, ώστε να μπει να τρέχει αυτόματα δηλαδή. [Για χειρόφρενο δεν ξέρω ποιο είναι..]. Για την κάμερα πρέπει να είναι το c. Δεν νομίζετε οτι παραείναι πολλά τα κουμπια; :-P
subdee Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 ε μα δε σκέφτηκες ότι μπορεί να έχει gamepad και να παίζει. εγώ το είπα με την έννοια ότι ή έχει πατηθεί κάποιο κουμπί και έχει κολλήσει απ'τη βρωμιά, ή οι drivers του gamepad είναι χαλασμένοι ή το ίδιο το gamepad είναι χαλασμένο. εγώ είχα ένα που είχε κολλήσει το R1 και όταν έπαιζα Pro όλο μου τρέχανε στο φουλ! αν πάλι χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, τότε το να φέρεται σαν να είναι πατημένο κάποιο κουμπί το παιχνίδι, δε συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο patch αφού ένα τέτοιο πρόβλημα δε θα επέτρεπε την έκδοση του παιχνιδιού και δεύτερον δεν είναι πρόβλημα λογισμικού αλλά πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων. αυτές είναι οι θεωρίες μου.
Giokos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Καλημέρα σε όλους Το πληκτρολόγιο το έχω κοιτάξει και δεν έχει κανένα πρόβλημα... Μάλιστα το άλλαξα κιόλας για να είμαι σίγουρος. Ναι, έχω gamepad (το Rumblepad της Logitech) αλλά δεν το έχω σετάρει ώστε να το βλέπει το NFS 2 Underground, είναι απλά εγκατεστημένο και τίποτε άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... :cry: :cry:
S2Katana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Αν δοκιμασεις να το παιξεις μονο με πληκτρολογιο?
Giokos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Το δοκίμασα και αυτό, αλλά δυστυχώς συμβαίνει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. :cry: :cry:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Και να μην είναι σεταρισμένο το gamepad (εμένα μου το κάνει το joystick μου σε αρκετά παιχνίδια), πάλι μπορεί να σου κάνει πρόβλημα. Αποσύνδεσε το και ξανάρχισε το παιχνίδι.
S2Katana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Τελικα τι εκανες?Πρωτακουστη η περιπτωση σου!
Giokos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχω κάνει τίποτε. :cry: :cry: Δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα έχω :( :(
subdee Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 ε δε γίνεται ψηλέ! κάποια βλακεία λεπτομέρεια έχεις παραλήψει σίγουρα. δεν γίνεται αλλιώς. το παιχνίδι δεν παίζει να έχει πρόβλημα. δοκιμασε να το εγκαταστήσεις σε άλλο pc να δείς αν κάνει τα ίδια αλλά αμφιβάλλω. το αποσύνδεσες το gamepad εντελώς απο το pc σου; δοκίμασες άλλα παιχνίδια να δείς αν υπάρχει πρόβλημα; δεν μας βοηθάς να σε βοηθήσουμε! τι περιμένεις δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.