Green Dragon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 μη στεναχωριέσαι ban-man, συζήτηση κάνουμε και ο καθένας συνεισφέρει ότι μπορεί και με καλή πρόθεση πιστεύω, στη συνέχεια ο καθένας δοκιμάζει πάνω στο μηχάνημά του και βρίσκει το καλύτερο για τον ίδιο. συνέχισε να συμμετέχεις κανονικά και για σένα χρήσιμο είναι. πίστεψέ με.
polaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ma fysika......exalou exw epixeirhmata mesa apo thn peira mou kai mesa apo ta ma8hmata pou exw didax8ei....poso mallon apo ta ergasthria mou..... panw se auto pou eipa prin na pros8esw kai thn ka8ysterhsh tou diauloy ean enas apo tiys 2 diskoys einai pio argos apo ton allos tote to ATA sygronizetai sthn mikroterh taxythta gia logous symbatothtas.... ta ypoloipa ta eipa prin eimai safhs pisteuw... Nομίζω το σαφές είναι οτι αυτό που λες ενισχύει την σωστη συνδεσμολογία, η οποία δεν είναι αυτη που προτείνεις αλλά οι δίσκοι στο ένα κανάλι και τα οπτικά drives στο αλλο... Οπως ειπες και εσυ αν ενας δίσκος είναι πιο αργός απτον άλλο το ατα συγχρονιζεται στην μικροτερη ταχυτητα... φαντασου σε τί "κορυφαια" ταχυτητα συγχρονίζει λοιπόν όταν εχεις εναν 100 ή 133 δίσκο στο ιδιο κανάλι με CD/DVD rom που max έχει τα 33...... Να προσθέσω εδώ ότι υπάρχει διαφορά με το να προσπαθείς να εξηγήσεις με επιχειρήματα το σωστό, και με το να προσπαθείς με περιαυτολογίες να επιβάλεις την γνώμη σου κατηγορόντας όλους τους άλλους οτι ειναι λάθος, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. Αλλά μιας και το ανέφερες, μου επιτρέπεις φαντάζομαι να σου πω ότι το ποιόν των σπουδών σου δε νομίζω ότι διεκδικεί και τόσες πια δάφνες τρομερής αξίας ωστε να το διατυμπανίζεις, πόσο μάλλον οταν ξεκινάς το master σου τωρα....Αλήθεια πόσων χρονών εισαι? Υπάρχουν και αλλοι με πτυχία και πολυετη εμπειρία στο χωρο οι οποίοι βοηθάνε όλους μας εδω χωρίς ειρωνίες. Φιλικά στα λέω, ωστε να περναμε όλοι καλά στο φορουμ χωρίς αντιδικιες
papastroumf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 θα ηθελα κι εγω να πω την αποψη μου περι του 8εματος! η αληθεια ειναι οτι εαν δυο δισκοι βρεθουν σε ιδιο καναλι τοτε συγχρονιζονται μεν αλλα μονον εαν και οι 2 λειτουργουν. αρα το αν θα βρισκεται ο δισκος με ενα CD-ROM ή οχι δεν εχει να κανει και τοσο μεγαλη διαφορα... δεν νομιζω οτι ο ban-man είναι τοσο υπερβολικος (περαν τοy οτι εφαγε μπαν απο οτι ειδα...LOL) απλα πιστευω οτι επειδη εχω γνωρισει κι εγω απο κοντα ατομα σαν και αυτον οτι ειναι λιγο οξυθημοι αλλα καλα ατομα στην δουλεια τους! διαβασα πολλα μεσα στο φορυμ και δεν διαφωνω οτι το ατομο ξερει πολλα αλλα κατσε ρε φιλε, ακομα και αν σε πνηγει το δικιο και εισαι σιγουρος δειξτο πιο χαλαρα!!! φιλικα papastroumf
Green Dragon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μετά από όλη τη συζήτηση, τελικά έβαλα τους δύο δίσκους μαζί στο IDE1, master ο μεγάλος και slave ο μοκρότερος. Το ίδιο έκανα με το dvd-rom και το dvd-writer sto IDE2. Μια χαρά παίζουνε και οι ταχύτητες αντιγραφής από τον ένα δίσκο στον άλλον γρήγορες Ίσως να είναι πιό πολύ θεωρητικό παρά πρακτικό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.