Προς το περιεχόμενο

Windows XP icons text background - Only text, no backgound: How???

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από ένα restart στα XP για κάποιο περίεργο λόγο τα εικονίδια του Desktop έχουν στο text της περιγραφής τους (π.χ. 'My Computer') στο background μπλε φόντο! Κανονικά πριν δεν είχαν καθόλου background και έβλεπες μόνο τα γράμματα/text περιγραφής χωρίς κάποιο χρωματιστό backgound στο text περιγραφής.

Ξέρει κανείς από εσάς πως μπορώ να το επαναφέρω χωρίς να έχει το backgound στο description text το κάθε εικονίδιο;;;

Ευχαριτώ πολύ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Δεξί click στο My Computer>properties>Advanced και Settings στο Performance area. Εκεί δες αν είναι τσεκαρισμένο το Use drop shadows for icon labels on the desktop. Αν οχι τσέκαρέ το πατα apply και είσαι έτοιμος.

Αν έχεις ελληνικα win είναι το προτελευταίο.

Δημοσ.

"All too easy" you think, αγαπητέ migel. Αν ήταν τόσο απλό δεν θα ρώταγα εδώ μέσα! Εννοείται ότι το έχω ήδη δοκιμάσει εδώ και καιρό και δεν έλυσε το πρόβλημα. Κάποια άλλη πρόταση;;;...

Δημοσ.

Το πρόβλημα το είχα και εγώ. Βρήκα μια πατέντα για να κάνω την δουλειά μου, χωρίς να έχω βρει ποια ρύθμιση φταίει!

Λοιπόν, άλλαξε το background σου στο default χρώμα που έχουν τα Windows ώστε να γίνει το text στα icons χωρίς color. Μετά άνοιξε την εικόνα σου με τον Internet Browser σου, και κάνε δεξί click --> Set as Wallpaper... !!!

Ελπίζω να βοήθησα !

Δημοσ.

Βρήκα κάτι ακόμα.

Η εικόνα που δημιουργούσε αυτή την αλλαγή στο χρώμα του text των desktop icons ήταν της μορφής png. Την άλλαξα στο photoshop σε jpeg και τώρα όλα ok.

Έψαξα στα γρήγορα στο google μήπως και βρω γιατί το κάνει αυτό όταν η εικόνα είναι png αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Δεν έχω περισσότερο χρόνο.

Αυτό ήταν το διάλειμμά μου από το διάβασμα.

Πάω για συνέχεια, γαμ... τις Στοχαστικές Ανελίξεις μου.:twisted:

Δημοσ.

Να τι βρήκα στο google :

go to your display properties

click on the desktop tab and click customize

click on the web tab

make sure the 'lock icons' is unchecked. this will enable your text labels to become transparent

επίσης το background να μήν είναι .png.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...