engant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ Usb 2.0 40 Gb Wd ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Inter Hdd 2,5'' 40gb Kai Mia ΘΗΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ Usb 2.0 ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ!!) ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΤΣΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ... ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
daidalus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δεν βρίσκω το λόγο γιατί να δώσεις παραπάνω λεφτά για ένα εξωτερικό δίσκο.Καλύτερα πάρε μια θήκη και τον δίσκο που θες. Υ.Γ.:Απόφευγε να γράφεις με κεφαλαία please
marios1957 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Θα με κεράσεις μια μπύρα αν με τα λεφτά που λες σου πω ότι θα βρεις διακοσάρη με usb2 (καλά,περίπου) καινούργιο; Λοιπόν,βρίσκεις ένα WD.Κάτω από ενενηντακάτι γιούργια.Βρίσκεις και αυτό:eQuip Usb2IdeConverter,βρίθει η αγορά,γύρω στους εικοσικάτι εβραίους.Σύνολο εκατόν δεκακάτι+λίγες μπύρες για μένα(=μιας και την ακούω εύκολα-lol). Μη δίνετε φράγκα για όμορφο περιτύλιγμα,τον ποπό μας πιάνουνε... m2:Μην γράφεις με κεφαλαία,plz...
engant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 eyxaristo poli paidia gia tis symvoules sas.mallon tha agoraso disko kai thiki giati simferei poli perrisotero....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.