gagtzer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο laptop όσο το δυνατόν φθηνότερο, αφού το μόνο που θα κάνει είναι internet, office άντε και καμιά ταινία. Βρήκα λοιπόν μερικές καλές προσφορές αλλά ένας γνωστός μου που ασχολείται υποτίθεται με αυτά μου είπε οτι καλύτερα να μην πάρω Celeron γιατί μπορεί να βγάλει προβλήματα κτλ. Εσείς τι λέτε; Έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με τους Celeron ή ξέρετε κάτι σχετικό;
panagiotis1976 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν celeron 566 με μνήμες sdram. Kι σκέψου τότε δούλευα office, internet, ταινίες κι παιχνίδια. Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, δηλαδή σε θέματα ζημιών. Απλώς τους celeron τους βάζουν σε δεύτερη μοίρα γιατί είναι κάπως αργοί σε κάποιες εργασίες. Πλέον όμως οι ta lap φοράνε μνήμες ddr που είναι 3-4 φορές πιό γρήγορες από τις παλιές sdram( οι οποίες σκέψου πόσο ανεβάζουν το σύστημα) κι επίσης η νέα τεχνολογία καθιστά τους τώρα επεξεργαστές όλο και καλύτερους, ακόμα κι οι cel.υποστηρίζουν πολλές εντολές. Για τις δουλειές που το θέλεις είναι μια χαρά, ποιός ο λόγος αφού δεν έχεις πολλές απαιτήσεις να πας σε ακριβά μηχανάκια;
deepdish Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 μια χαρα ειναι οι σελερον φιλε...για τη δουλεια που θελεις ειναι οτι πρεπει...
pancups Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 μια χαρα ειναι οι σελερον φιλε...για τη δουλεια που θελεις ειναι οτι πρεπει... Αυτός που σου είπε κατι για Σελερον μάλλον εννοούσε καμιά φτηνή μάρκα κατασκευής, αλλιώς τι σχέση μπορεί να έχει ο επε/της με ενα λαπτοπ;
gagtzer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά,τελικά θα πάω όντως για celeron...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.