Green Dragon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ego kana 2 fores ton mina to bgazo sto mpalkoni kai me to blower tou dino kai katalabainei.tora gia tin pasta.......otan allazo psiktra.. και κέθε πότε αλλάζεις ψήκτρα; λέμε τώρα........κάθε 2 χρόνια ας πούμε;
tsafler Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ektos thematos alla sxetiko,exo 5 cm case funs, 2 mprosta kai kato dio piso kai enan plagia.pia na vgazoun kai pia na vazoun aera?
giorgos th. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 και κέθε πότε αλλάζεις ψήκτρα; λέμε τώρα........κάθε 2 χρόνια ας πούμε; tin Gigabyte tin pira meta apo 2 xronia me tin stock
giorgos th. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ektos thematos alla sxetiko,exo 5 cm case funs, 2 mprosta kai kato dio piso kai enan plagia.pia na vgazoun kai pia na vazoun aera? mprosta-plai vazoun kai piso vgazoun
tsafler Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 tnx file auto ekana kai xte alla den pefto kato apo 32,ena paratirisa oti an ton exo anixto ftano mexri kai 22c.
Green Dragon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 tin Gigabyte tin pira meta apo 2 xronia me tin stock sorry παρεξήγηση........ η ερώτηση ήταν κάθε πότε αλλάζεις ψύκτρα
giorgos th. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 e sou apantisa.proti fora pou allaksa psiktra einai meta apo 2 xronia pou pira to pc.
iforbet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 εγώ το 'χω και το λειτουργώ μες στο ψυγείο, αλλά τώρα τελευταία έχω κάποιους ψιλορευματισμούς.
perrys Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Φιλαράκο έχω μια απορία επειδή έχω το ίδιο κουτί. Τον 120άρη τον πίσω πως γίνεται να τον έχεις αφού το κουτί έχει 8άρη? Εκτός και εαν μιλάς για αλλο κουτί και εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Και εαν θέλεις την γνώμη μου INTEL P4 στα 2.40Ghz 29 βαθμούς αυτήν την εποχή μάλλον χάλια είναι αφού ο ο prescot 3.2 o δικός μου αυτήν την στιγμή δείχνει 32 βαθμούς.
Green Dragon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Φιλαράκο έχω μια απορία επειδή έχω το ίδιο κουτί.Τον 120άρη τον πίσω πως γίνεται να τον έχεις αφού το κουτί έχει 8άρη? Εκτός και εαν μιλάς για αλλο κουτί και εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Και εαν θέλεις την γνώμη μου INTEL P4 στα 2.40Ghz 29 βαθμούς αυτήν την εποχή μάλλον χάλια είναι αφού ο ο prescot 3.2 o δικός μου αυτήν την στιγμή δείχνει 32 βαθμούς. Perrys έχεις δίκιο, από λάθος έγραψα ότι έχει 120άρη πίσω, ενώ το σωστό είναι ένας 80άρης πίσω και δύο 80άρηδες μπροστά. Έχουμε το ίδιο κουτί κατά πάσα πιθανότητα, αν και το δικό σου είναι αυτό: http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TAC-T01&other_title=TAC-T01Wave%20Master όσο για τη θερμοκρασία CPU, αυτή τη στιγμή έχοντας προσθέσει έναν ακόμη δίσκο σε σχέση με προχθές, είναι 44.
REDBOUL Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 To alithino kryo apo to pc sas den to exete niwsei. Xrisimopoiw to chieftec case exontas to katw apo to grafeio moy ,panw apo to koyti kathete 3plo psigeio(idropsiksis fysika) poy panw toy exei 3 dwdekarides anemisthres poy petane psila aera.Thermokrasia epeksergasth 17-22 ,dwmatiy 17-20,katalavainete ti kryo niwthoyn ta xeria moy kai ta podia moy,apomakrinome oysiastika apo to pc.Kai ayto giati toys exw sta 12volt stoys anemisthres,epomenh kinhsh na kateyoyn sta 7 volt...
doc1000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Perrys[/b'] το σωστό είναι ένας 80άρης πίσω και δύο 80άρηδες μπροστά. Έχω την εντύπωση ότι για να μη γίνονται στροβιλισμοί αέρα μέσα στο κουτί, όσους ανεμιστήρες έχεις μπροστά να βάζουν, άλλους τόσους πρέπει να έχεις πίσω για να βγάζουν. Μπορείς βέβαια να έχεις πίσω πχ 2 να βγάζουν και 1 μπροστά να βάζει, οπότε να έχεις υποπίεση χωρίς προβλήματα, αλλα το αντίθετο που κάνεις εσύ με 2 να βάζουν και 1 να βγάζει δημιουργεί στροβιλισμούς... Για δες το λίγο. Εγώ θα αφαιρούσα τελείως τον 1 μπροστινό...
iforbet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 "To alithino kryo apo to pc sas den to exete niwsei. Xrisimopoiw to chieftec case exontas to katw apo to grafeio moy ,panw apo to koyti kathete 3plo psigeio(idropsiksis fysika) poy panw toy exei 3 dwdekarides anemisthres poy petane psila aera.Thermokrasia epeksergasth 17-22 ,dwmatiy 17-20,katalavainete ti kryo niwthoyn ta xeria moy kai ta podia moy,apomakrinome oysiastika apo to pc.Kai ayto giati toys exw sta 12volt stoys anemisthres,epomenh kinhsh na kateyoyn sta 7 volt..." A, εσένα πρέπει να σου πάρουμε το pc, όπως το πας είσαι ικανός να ξεκινήσεις νέα εποχή παγετώνων στη γη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.