Προς το περιεχόμενο

Περί προσφοράς 50% ondslkit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι απο αυτούς που εχουν πάρει το κιτ ondslkit otenet (με δώρο το ρουτερ απο Γερμανό) και έληξε το 3μηνο μόλις στις 14/1.

Οπότε τώρα χρεώνουν κανονικά γύρω στα 34 συνολικά το μήνα.

Επειδή η νέα προσφορά με το 50% μείον είναι πολύ πιο συμφέρουσα, σκέφτομαι να πάρω πριν τις 31/1 το νέο κιτ. Ερωτήσεις:

1) Ποιός δίνει και δώρο μαζί;

2) Θα χρεωθώ κάτι έξτρα; (πχ διακοπή γραμμής

3) Πότε με συμφέρει να το πάρω;

4) Θα μου χρεώσουν έτσι κι αλλιώς ένα μηνιάτικο τώρα (απο 14/1 έως 14/2)? ή όχι? πως γίνεται;

5) Θα μου ζητήσουν πίσω εξοπλισμό;

6) Μπορεί κάποιος να μου πει συνολικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω;

Δημοσ.

1)αν θες ρουτερ αργησες . Κ το πλαισιο κ ο γερμανος εχουν σταματησει εδω κ λίγες μερες να δίνουν ρουτερ. (Νομιζω δίνει η multirama ηχεία 'χωρίς να είμαι σίγουρος ) .

2)Νομίζω πως για διακοπη δν πληρώνεις κατι παραπάνω (ας με διορθώσει καποιος αν κανω λαθος.)

3) οποτε κ να το παρεις το ιδιο ειναι.

4)Λογικα ναι. Ρώτα για να είσαι σίγουρος.

5) Απο οτι βλέπω στο συμβόλαιο μου δν λεει κατι για επιστροφή του εξοπλισμού.

6) Πας σε καποιο καταστημα οπου δινουν το ondsl kit (Γερμανος , Πλαισιο , Μουλτιραμα , Οτεσοπ κλπ... ) κ τους λες οτι θες να παρεις το ondsl kiτ αλλα να δεσμευτεις για 12 μήνες για να εχεις 50% εκπτωση στα μηνιαια πάγια . Χρεαζεσαι μια ταυτοτητα κ εναν λογαριασμο πΟΤΕ.... επειτα σε βαζει κ υπογραφεις κατι χαρτια κ σου δινει το πακετο . Περιμενεις γύρω στις 5-10-15 μέρες για να σου ενεργοποιηθεί η γραμμή κ απο εκει κ περα μπαινεις .

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Από πότε άραγε υπολογίζουν ότι θα αρχίσω ώστε να ισχύει το "μέχρι 31/1" για την έκπτωση; Αν δηλαδή μετράει η μέρα της αγοράς ή η μέρα της ενεργοποίησης για να κερδίσω το 50%...

Πρέπει να πάω ο ίδιος στο κατάστημα; Αν πχ επιλέξω το Πλαίσιο που δεν υπάρχει την πόλη μου και μου στείλουν σπίτι το πακέτο, εγώ δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω;

Δημοσ.

kalispera.emena to ondslkit lhgei stis 19/1. ekana aithsh diakophs kai ths grammhs.giati alloios den mporeis na pareis kapoio paketo prosfora. ayto moy eipane ston otenet.an den kopsis th grammh mono syndromh mporeis na kaneis,opoy theleis amesos.an thn kopsis poy leme theleis opos thn proth fora peripoy 10-12 meres pali gia energopoiish.etsi ta katalava ego!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...