BROWNEYES Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Για να μην κάνω καμια βλακεία είπα να ζητήσω τα φώτα σας Απεγκατέστησα το Mcafee (καθ'ότι έληγε) για να βάλω το Kaspersky.. έκανα και επανεκκίνηση ( Μπράβο μου ). Είπα να κάνω delete και τις registries με το Registry Crawler.. Το 90% αυτών που βρήκε τα διέγραψε/α.. τα υπόλοιπα δεν τα διέγραφε . Οπότε, λέω να χρησιμοποιήσω το RegSeeker, το οποίο τα βρήκε και τα διέγραψε/α. Έλα μου ντε όμως που ξαναεμφανίζονται αυτά.. :confused: :evil:. Τα ξαναδιέγραψα... έκανα και επανεκκίνηση.. ΤΙΠΟΤΑ.. αυτά εκεί είναι. Παραθέτω και τα registries που δεν μπορώ να διαγράψω (μπας και βρείτε άκρη εσείς τα ταλέντα μας ) Ιδού : Search For: mcafee Generated On: Monday, January 16, 2006 Computer: Local Computer HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_MCVSRTE\0000 (DeviceDesc=McAfee.com VirusScan Online Realtime Engine) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_MCUPDMGR.EXE\0000 (DeviceDesc=McAfee SecurityCenter Update Manager) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_MCTSKSHD.EXE\0000 (DeviceDesc=McAfee Task Scheduler) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_MCDETECT.EXE\0000 (DeviceDesc=McAfee WSC Integration) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root\LEGACY_MCVSRTE\0000 (DeviceDesc=McAfee.com VirusScan Online Realtime Engine) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root\LEGACY_MCUPDMGR.EXE\0000 (DeviceDesc=McAfee SecurityCenter Update Manager) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root\LEGACY_MCTSKSHD.EXE\0000 (DeviceDesc=McAfee Task Scheduler) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root\LEGACY_MCDETECT.EXE\0000 (DeviceDesc=McAfee WSC Integration) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_MCVSRTE\0000 (DeviceDesc=McAfee.com VirusScan Online Realtime Engine) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_MCUPDMGR.EXE\0000 (DeviceDesc=McAfee SecurityCenter Update Manager) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_MCTSKSHD.EXE\0000 (DeviceDesc=McAfee Task Scheduler) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_MCDETECT.EXE\0000 (DeviceDesc=McAfee WSC Integration) Αν δεν γίνει τίποτα και δεν μπορέσω να τα διαγράψω.. λέτε αν εγκαταστήσω το Kaspersky να μου κάνει κανα conflict, και να κολήσει όλο το pc??
BROWNEYES Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μήπως είμαι αόρατη??? Βρε guys σας παρακαλώ ..... μία βοήθεια! Τουλάχιστον για το αν υπάρχει πιθανότητα να κάνει conflict!!
migel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μήπως είμαι αόρατη??? Βρε guys σας παρακαλώ ..... μία βοήθεια! Τουλάχιστον για το αν υπάρχει πιθανότητα να κάνει conflict!! Καλησπέρα . 1. Κατέβασε το Startup ( συνημμένω αρχείο ) και "ξετί-καρε" οτι έχει σχέση με το Mcafee ( φώτο) ( εχω φορτωμένα όπως φαίνεται , antivirus + firewall + Spam killer ) , 2. Κάνε restart . 3. Πήγαινε να σβύσεις απο το Program Files τον φάκελο του Mcafee . 4. Ξανατρέξε το Registry Crawler και σβύσε τα κλειδιά . Καλή τύχη . Υ.Σ. Conflict δεν πιστεύω να υπάρξει , και εαν θέλεις κατέβασε και το Your Uninstaller! 2006 το οποίο στην απεγκατάσταση του εκάστοτε προγράμματος αφαιρεί και τα κλειδιά απο την registry κατα 90% περίπου . Startup.zip
BROWNEYES Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα migel :) Το Mcafee το απεγκατέστησα με το Your Uninstaller! 2006, όπως λες... ;) Στο startup δεν φαίνονται πουθενά διεργασίες του mcafee... είναι όλα ok! Όμως το πρόβλημα παραμένει :( :confused:
mike8 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 1) Giati den to apegkatestises me to uninstaller tou dld? 2) Den yparxoun registries... 3) Mporei aytes oi anafores sti registry na min exoun sxesi me to mcafee pou eixes alla isws me kapoio online scanner tis mcafee (?) (den kserw..ALLA 4) Giati tetoia emmoni?De prokeite na exeis kapoio provlima.. DEN XREIAZETAI na kaneis tpt periergo sti registry k na trexeis meta.. Giati ekanes mia toso apli diadikasia toso polyploki? Giati apla den evgales to ena av na valeis to allo?
BROWNEYES Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Διότι δεν θέλω να κολήσει το pc μου.. και να πρέπει να μπω σε safe mode μετά! Την Registry την πειράζω μόνο οταν απεγκαταστήσω ένα πρόγραμμα και μόνο τις registries του εκάστοτε προγράμματος.. δεν την πειράζω γενικά! Σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.