Isle Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Βρηκα αυτο το ποστ αλλα δε με βοηθησε γιατι δεν υπαρχει Allocate and zero new files on creation κατω απο το Tools > Options > Files.Τι να κανω?
ApSiMan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 kaneis double clik sto arxeio pou katevazeis otan anoiksei tis karteles tou teleytaia einai i kartela Arxeia(files) kai ekei exei analytika ola ta ypoarxeia tou arxeiou pou katevazeis. sto arxeio pou thes na epilekseis kaneis ena deksi klik kai meta orismos proteraiotitas kai exeis oti epiloges thes: apo to na min katevei mexri na katevei san 1o.....
Isle Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Τον ξερω αυτον τον τροπο αλλα ειναι δυσκολος γιατι πρεπει να τα πατας ενα ενα και αλλαζει τον φακελο για την καθε αλλαγη που κανω και αργει. εγω θελω να με ρωταει στην αρχη, σαν το bitcomet.Γινεται?
Isle Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Κανεις βρε σεις? Δεν θελω να βαλω το bitcomet μονο για αυτον τον λογο, προτιμω το azureus...
Eusebius Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 δεν υπαρχει Allocate and zero new files on creation κατω απο το Tools > Options > Files Ποια έκδοση έχεις; Στην τρέχουσα σταθερή έκδοση, 2.3.0.6, είναι πρώτο-πρώτο. Με το «Allocate and zero...» επιλεγμένο δεν αργεί καθόλου όταν κάνεις αλλαγές. Αν κατάλαβα καλά τί είναι αυτό το κόλπο του BitComet που θες, δεν το έχω δει στον Azureus. (Αλλά είδα ότι το έχουν προσθέσει στις πρόσφατες εκδόσεις του μTorrent.)
Eusebius Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχουν ειδικά εργαλεία. Χωρίς ειδικά εργαλεία: PrintScreen Επισύναψη σ' έναν επεξεργαστή εικόνων Κόβεις αυτό που θες Αποθηκεύεις ως png ή jpeg Ανεβάζεις από την «Διαχείριση Συνημμένων»
cassidy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Με το κουμπί print screen στο πληκτρολόγιο βρε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 PrintScreen = κουμπί Prnscr ή κάτι αντίστοιχο στο πληκτρολόγιό σου. Συνήθως μαζί με το pause...
Panahs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Τον ξερω αυτον τον τροπο αλλα ειναι δυσκολος γιατι πρεπει να τα πατας ενα ενα και αλλαζει τον φακελο για την καθε αλλαγη που κανω και αργει. εγω θελω να με ρωταει στην αρχη, σαν το bitcomet.Γινεται? Βρε Isle μην τρελαίνεσαι. Δεν χρειάζεται να τα πατάς ένα ένα. Μπορείς να επιλέξεις όλα τα αρχεία πατώντας το πρώτο που θέλεις (ή δεν θέλεις) με κρατημένο το shift και μετά το τελευταίο. Αν κάποια πάλι δεν είναι με τη σειρά, μπορείς να τα επιλέξεις με κρατημένο το Ctrl. Απλά όπως στα Windows . Αν εφαρμόσεις αυτό τον τρόπο δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να δυσκολευτείς.
Isle Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορω να ανεβασω την βρωμοεικονα!Αντε στο καλο!
Eusebius Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορω να ανεβασω την βρωμοεικονα! Μήπως υπερβαίνει τις επιτρεπόμενες διαστάσεις/όγκο; (Έχει έναν πίνακα στο pop-up, εκεί που ανεβάζεις.) Κόψ' την κι άλλο και συμπίεσέ την κι άλλο. Ή στείλε την εδώ να την ανεβάσω εγώ: [σβήνω: δεν χρειάζεται άλλο]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.