Web_Nautilus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Χαιρετώ την παρέα. Κατά την ολκλήρωση του φορτώματος του λειτουργικού (Windows XP professional En) βγάζει αυτό το μήνυμα να σημειώσω ότι κάθε φορά το αρχείο temp που αναφέρει είναι διαφορετικό (εδώ λχ είναι kla1.tmp αλλά έχει εμφανίσει, σε άλλο άνοιγμα, fha1.tmp, rea1.tmp, doa2.tmp). Πατώντας ΟΚ ο Η/Υ προσπαθεί να μπει στο URL 255.255.255.255 και άλλοτε στο 72.20.2.250 (μήνυμα που μου βγάζει το firewall) λέγοντας ότι το ζητά αυτό η εφαρμογή cgrdiftj.exe για την οποία δε βρήκα τπτ από το google...:? To real time protection του Microsoft AntiSpyware beta1 σε κάποια φάση μου εβγαλε ότι το εν λόγω exe βρίσκεται στο folder system32 αλλά ψάχνοντας εκεί δεν το βρήκα. Το task manager τη δείχνει ως τρέχουσα διαδικασία αφαιρείται αλλά στο bootάρισμα τσουπ εμφανίζει αυτά που ειπα ήδη. ΥΓ1 έχω to Norton 2004, adaware, spybot search&destroy 1.4, spywaredoctor, kai Microsoft AntiSpyware beta1 τα οποία δε δείχνουν τπτ... Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ ΥΓ2 ούτε το xcleaner_free έκανε κάτι αν και το έτρεξα αρκετές φορές...
PavelX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Sou protinw na vgaleis to Norton k na valeis to NOD32.. Polloi ioi pou den entopizei o norton tous pianei to NOD32. To protina se enan filo me to idio provlima k ka8arise. katevase to apo http://www.nod32.com (10MB einai)
subdee Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 μου φαίνεται πως είναι ένα γνωστό trojan(ξεχνάω το ονομά του). ψάξε στο google για random name exe και θα βρείς κάποιες πληροφορίες. το μόνο που θα σου πώ είναι πως πρόσφατα χρειάστηκε να αφαιρέσω αυτό το trojan απο το pc ενός παιδιού και με πήρε ίσα με μια ώρα. ΥΓ το avast το βλέπει σίγουρα
Web_Nautilus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 μάλλον πάω για φορματ παιδιά... thanks anyway... to NOD32 einai free ??
EKTELESTES Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 de to vrhkes sto system 32 giati einai kryfo to arxeio epelekse na fainontai kryfa arxeia k arxeia systhmatos k tha to vreis ekei. Vres to k allakse tou ta fwta pros theou, mh kaneis format xwris logo (!) vale k ton kaspersky gia ena geniko scan mhpws exeis ki allous iouys k eisai jet
Web_Nautilus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 de to vrhkes sto system 32 giati einai kryfo to arxeio epelekse na fainontai kryfa arxeia k arxeia systhmatos k tha to vreis ekei. to eixa idi epileksi na fainontai ta krufa arxeia alla den to vrike...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.