DarkKnight Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 χαχα πολύ γέλιο το όλο θέμα είχα μέρες να μπω στο forum κ τελικά έχασα το γέλιο, πάντως ρε μάγκες στο forum πιστεύω ότι πρέπει να λεέι ο καθένας τη γωώμη του ασχέτως αν είναι σωστή ή λανθασμένη γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος περισσότερο γνώστης σε οποιοδήποτε θέμα για να διορθώσει, προς τι η ύβρις?δεν χρειάζεται πιστεύω ότι όλοι ασχολούμαστε με κάτι που γουστάρουμε απο κοινού δλδ το PC...ούτε να τσακωνόμαστε χρειάζεται ούτε τπτ άλλο εκτός αν προυπήρχε ιστορία μεταξύ συγκεκρίμενων ατόμων οπότε δεν ξέρω...αλλά κ αν συμβαίνει δεν αλλάζει η παραπάνω μου άποψη... φιλικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkKnight Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 χαχα πολύ γέλιο το όλο θέμα είχα μέρες να μπω στο forum κ τελικά έχασα το γέλιο, πάντως ρε μάγκες στο forum πιστεύω ότι πρέπει να λεέι ο καθένας τη γωώμη του ασχέτως αν είναι σωστή ή λανθασμένη γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος περισσότερο γνώστης σε οποιοδήποτε θέμα για να διορθώσει, προς τι η ύβρις?δεν χρειάζεται πιστεύω ότι όλοι ασχολούμαστε με κάτι που γουστάρουμε απο κοινού δλδ το PC...ούτε να τσακωνόμαστε χρειάζεται ούτε τπτ άλλο εκτός αν προυπήρχε ιστορία μεταξύ συγκεκρίμενων ατόμων οπότε δεν ξέρω...αλλά κ αν συμβαίνει δεν αλλάζει η παραπάνω μου άποψη... φιλικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STEVEtheGREEK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Oxi Oxi Oxi Diaole Kleistoooooooooooo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Lock it or...delete it ( way better ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δε συμφωνώ με στο σβήσιμο, αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο thread δεν εχει λόγο να μένει ανοικτό πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Και εγώ είμαι της άποψης του KWSN_Men. Ας υπάρχει το thread, έτσι για την ιστορία, απλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πια συζήτηση εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.