KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Αγαπητέ κύριε Περαδώθε Διαμαρτύρομαι παντιοτρόπως και με όλους τους τρόπους επιπλέον γιατί μας στερείτε την διασκέδασή μας. ΠΣ1: Από που έχουν εμφανιστεί όλοι αυτοί που νομίζουν ότι έπιασαν τον παππά από τα @@ και προσπαθούν να μας επιβάλουν τις απόψεις τους; ΠΣ2: Ρε φούστη μου, μια μέρα έλειψα για celebrations και έχασα φάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Αγαπητέ κύριε ΠεραδώθεΔιαμαρτύρομαι παντιοτρόπως και με όλους τους τρόπους επιπλέον γιατί μας στερείτε την διασκέδασή μας. Προσυπογράφω τη διαμαρτυρία! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Και λεγα που είναι ο ξερόλας, που είναι ο ξερόλας, ΝΑΤΟΣ! Που ήσουν ρε Μενέλαε και έχασες πάρτι; Εν τω μεταξύ διάβασα το κείμενο στο ftou.gr. Όταν ξεβρώμισε το δωμάτιο (πράγμα που πήρε ώρα μιας και έκλασα στο γέλιο) είπα τώρα να απαντήσω. Δεν το έκανα διότι σχεδόν όλα τα ξουράφια εκεί (πλην μερικών εξαιρέσων συνινσόμνιακς) στις μαλακιούλες τους περί ocing χρησιμοποιούσαν το εισαγωγικό ρήμα "φαντάζομαι", νομίζω", "πιστεύω". Πράγμα που σημαίνει ότι ξέρουν ότι δεν έχουν ιδέα αλλά λένε δε μαμιέται ας πούμε και μεις τίποτα να γελάσουμε. Και σόρρυ αλλά χωρίς να θέλω να φανώ ελιτιστής σε ανθρώπους που προφανώς δεν μπαίνουν bios ούτε για να αλλάξουν το boot sequence τι να τους πω. ΟΚ lets call it a topic και ας το κλείσει ο ακαμάτης που είναι εδώ mod :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Και λεγα που είναι ο ξερόλας' date=' που είναι ο ξερόλας, ΝΑΤΟΣ![/quote'] τωρα πλάκα κάνεις, για μένα ειναι αυτο Ll_neo; Edit: οκ οκ λαθος το πηρα, ηταν και η ωρα περασμένη, καταλαβαινεις! αν σκεφτεις κιολας οτι ΕΨΑΞΑ (με search) να διαβάσω μερικά ποστ του μπατμαν (!!) και ειχα χε...ει στο γελιο , βγαζεις συμπέρασμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ως γνωστόν, μετά από πανελλήνια ψηφοφορία, ξερόλας του Insomnia έχω ανακηρυχθεί εγώ με διαφορά 50% από τον δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhsg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 etsiiiii :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 ta eida auta pou mou eipes alla den ginetai praktika auto o pragma giati katarxhn den douleuei h CPU se tetoies 8ermokrasies. P.S: tetoies 8ermokrasies den pianoun oute oi pio akribh katapsyktes sth sagoras gia kreata... Aν και δεν πρόλαβα το τοπικ εν τη γεννέση του οπότε θα τα διαβάσεις όταν ξαναμπείς, εμένα ενας απτους κολλητούς μου είχε ενα MACH2 με ψύξη -20C. Το αν γίνεται ή όχι, άσε να το κρίνουμε εμείς που τουλάχιστον έχουμε δει τί παίζει. Μπροστά μας, στην πράξη, και όχι στη θεωρία. Επίσης να ξέρεις οτι το overclocking ειναι ΚΥΡΙΩΣ χόμπι, και δεν είναι για λόγους τσιπιάς επειδη δεν εχει να πάρει μια CPU 200-400MHz παραπανω. Άλλωστε το MACH2 έκανε και 800€ οπότε τί να λέμε τωρα... Το να υπενίσεσαι ότι ειναι βλαβερό για την CPU ενα normal overclock (όπου το νορμαλ βγαίνει συνήθως απο το μέσο όρο εκατοντάδων χρηστών) μπορεί στη θεωρία να στέκει, στην πράξη όμως ξερω ενα συστηματάκι τρέχει overclocked γυρω στα 300MHz πάνω εδω και 2.5 χρόνια ΣΕΡΙ με καμιά 10αρια restart μόνο. Οπότε τί να λέμε... To αν ο αλλος είναι διατεθιμένος για το χόμπι του να καίει επεξεργαστές για να βλέπει τα όρια τους ούτε μαζοχιστή μπορούμε να τον πούμε ούτε ότι δεν δίνει αξία στα χρηματα του. Αλλά δεν σημαίνει οτι οταν overclockάρεις συνετά καις pc... Επίσης σκέψου ότι ο overclocker συνηθως ξέρει κάτι παραπάνω απτο να πατάει απλά το power. Δεν θα κάνει η κυρα μαρια που θα κρατησει το pc 7 χρόνια ωστε να φθαρεί πιο γρήγορα, θα το κάνω εγώ και αλλοι 500 "ψυχάκηδες" που σε 1.5 χρονο το πολύ αλλάζουμε... Απτην αλλη βεβαια εσυ σε αλλο τοπικ ελεγες του παιδιού να βαλει σε ΕΤΑΙΡΙΑ (mercy please) εναν linux server στα 166mhz... οπότε ίσως να σου αρέσει να κρατάς τα pc καμιά 25αριά χρόνια να παίρνεις και μουσιακή αξία αργότερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 diavasa ti pextuke k h alhtheia k to dikio einai kapou sthn mesh... To δίκιο δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ στη μέση. Τον κάνουν ban και ξαναγράφεται την ίδια μέρα προκαλώντας κόσμο που δε φταίει και σε τίποτα. Ο τύπος είναι υπέρ dj, έχει κάνει διεθνή δημοσίευση πάνω στη ρομποτική, έχει να μάθει πολλά από τον εαυτό του (!!!) και το βρίσκει φυσιολογικό να ειρωνεύεται όσους ξέρουν λιγότερα (...) από αυτόν. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131250&page=2 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131246 Κι όταν ο διάλογος πάει έτσι: - Τα αεροπλάνα δε πετάνε, είναι μεγάλη η δύναμη της βαρύτητας, ακόμα κι αν απογειωθούν, θα πέσουν αμέσως. - Εμ, μα έχω μπει σε αεροπλάνο, πετάνε ξέρεις... - Αυτά είναι ψέματα των ΜΜΕ, κανένα δεν πετάει... - Μα ρε φίλε ΠΕΤΑΝΕ, έχω μπει ΕΓΩ κι ο μισός πλανήτης δηλαδή! Είσαι τελείως $^#)*^$#? - Τι τιποτένιοι που είστε... αντί να μάθετε κάτι από ΕΜΕΝΑ, τον ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ, επιμένετε σε πράγματα που έρχονται ενάντια ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ (μου) Πιστεύεις ότι μπορούσε να πάρει άλλη τροπή το thread; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhsg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 popopo kompleks! o kathenas kanei oti gustarei sto pc tou! ama sas akouso ego kai kapso thn cpu mou apo ipervolikh tasi revmatos de tha ti plirosete esis, ego tha ti pliroso giati to diko mou xeri allaze to fsb. opws kai an thelw megalitero epeksergasti kai paralila fovame na kanw o/c tha ta skaso. h diki mou tsepi tha provlimatistei oxi h dikia sas. simperasma o kathenas kanei oti gustarei sto pc tou k oti krinei autos swsto. oi apopsis kalo einai na ipononte, alla oxi na epivalonte.. o filos pou anikse to topic apla prospathise na einai kai ipovlitikos :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sno0py Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Re paidia entaksei tou allaksate k ligaki ta fwtakia den eimai katholou me to meros tou alla ana o allos einai kserolas k duspistos (o apistos thomas einai paidaki mprosta tou:))afhste ton stis apopseis tou den einai kako o kathenas na exei tis apopseis tou diafwnhste deikste thn allh pleura opws k kanate k an den leei na katalavei afhste ton mhn arxizete twra na ton strimwxnete... filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 1. Η επανεγγραφή όταν σε κάνουν ban είναι ενάντια στους κανόνες του Insomnia. 2. Η προσφυγή σε χαρακτηρισμούς (όταν δεν περνάει το δικό σου) επίσης. Η επανάληψη των παραπάνω κατ' εξακολούθηση φανερώνει επίσης και κάποια ψυχοπαθολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhsg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 nata na taaa! cyber-psixopathologos :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 nata na taaa! cyber-psixopathologos :-P Δηλαδή αυτά που αναφέρω σου φαίνονται φυσιολογικά; Εξάλλου, δεν λέω ότι είμαι κάτι τέτοιο, αλλά έχω επερκής γνώσεις (και λογική) για να μπορώ να κρίνω. Αλήθεια, σε ρώτησα και αλλού, η χούντα τελείωσε ή ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δυστυχώς ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Διευκρίνηση: 1. Απαγορεύτηκε στο μέλος ban-man η πρόσβαση στο forum για μερικές ημέρες (προσωρινό ban) λόγω συνεχών υβριστικών χαρακτηρισμών του προς άλλα μέλη και όχι για τις απόψεις του, η έκφραση των οποίων δεν εμπίπτει στους Όρους Χρήσης του forum. 2. Η δημιουργία δεύτερου λογαριασμού σε μέλος στο οποίο έχει επιβληθεί απαγόρευση στο forum απαγορεύεται - ο σχετικός δεύτερος λογαριασμός μέλους αποκλείεται αμέσως και δια παντός. Ερώτηση: Υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το παρόν topic; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.