Προς το περιεχόμενο

USB 2.0 drivers για εξωτερικό σκληρό;

Panathinaikara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an exeis windows 98 tote logika xreiazesai drivers tous opoious me ligo psaximo vriskontai sto internet

tora an exeis xp apla vazeis to cd ton windows sto drive... kai kaneis update tous drivers mesa apo to device management

edit: kane ligo pio sigekrimeno to provlima sou!

Δημοσ.

κοίτα, ακολουθώντας κάποιες οδηγίες από το thread http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=107233&highlight=c%3A%5Cwindows%5Cinf

έσβησα τα περιεχόμενα του c:\windows\inf και όταν συνδέω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο , τον αναγνωρίζει και ψάχνει να βρει drivers και μετά μου λέει no drivers found κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί ουσιαστικά να χρησιμοποιηθεί- εγκατασταθεί. Επομένως χρειάζομαι τα inf files που αφορούν την αναγνώριση των συσκευών usb 2. Όμως αν είναι μη μου πείτε να κάνω format ¨η repair μιας και έχω περάσει ένα σωρό patches, προγράμματα και θα γίνει σαλάτα το σύστημα.

Δημοσ.

Kαλό format και επανεγκατάσταση φίλε...

Όπως λέει το άρθρο AN δεν σκόπευες να εγκαταστήσεις κάτι τότε και μόνο τότε μπορούσες να τον σβήσεις.

Τώρα... :(

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εγω εκανα τη βλακεια να βαλω Win XP Pro x64 και καταλαβαινετε τι τραβαω με τους drivers. Ουτε εμενα το αναγνωριζει - δεν εχει driver. Εχετε καμια ιδεα για το που μπορω να βρω?

θενξ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...