Panathinaikara Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Βασικά χρειάζομαι drivers για εξωτερικό σκληρό δίσκο (ένας WD 80GB JB σε θήκη usb 2.0). Ή αν υπάρχουν έστω generic usb 2.0 drivers.
Sanctu82 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 an exeis windows 98 tote logika xreiazesai drivers tous opoious me ligo psaximo vriskontai sto internet tora an exeis xp apla vazeis to cd ton windows sto drive... kai kaneis update tous drivers mesa apo to device management edit: kane ligo pio sigekrimeno to provlima sou!
Panathinaikara Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 κοίτα, ακολουθώντας κάποιες οδηγίες από το thread http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=107233&highlight=c%3A%5Cwindows%5Cinf έσβησα τα περιεχόμενα του c:\windows\inf και όταν συνδέω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο , τον αναγνωρίζει και ψάχνει να βρει drivers και μετά μου λέει no drivers found κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί ουσιαστικά να χρησιμοποιηθεί- εγκατασταθεί. Επομένως χρειάζομαι τα inf files που αφορούν την αναγνώριση των συσκευών usb 2. Όμως αν είναι μη μου πείτε να κάνω format ¨η repair μιας και έχω περάσει ένα σωρό patches, προγράμματα και θα γίνει σαλάτα το σύστημα.
dpolal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Kαλό format και επανεγκατάσταση φίλε... Όπως λέει το άρθρο AN δεν σκόπευες να εγκαταστήσεις κάτι τότε και μόνο τότε μπορούσες να τον σβήσεις. Τώρα...
Panathinaikara Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 όλα οκ, πήρα backup το φάκελο c:\windows\inf από έναν άλλο που είχε windows xp sp2 (σαν κι εμένα δλδ) και μου τα αναγνωρίζει πλέον.
Eagle_IIz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 an den kano lathos exei bgi pachaki opou kani tin doulia pou thelis
Fixxxer_K12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 εγω εκανα τη βλακεια να βαλω Win XP Pro x64 και καταλαβαινετε τι τραβαω με τους drivers. Ουτε εμενα το αναγνωριζει - δεν εχει driver. Εχετε καμια ιδεα για το που μπορω να βρω? θενξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.