-NetHawk- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα...Λοιπον πριν απο 4 μηνες εβαλα στην γραμμη μου το μποξ της φορθνετ.Επειδη ομως ενδεχομενως να μετεγκατασταθω εκτος Αθηνων για καποια χρονια σκεφτηκα να μεταφερω και τη γραμμη στον μελλοντικο τοπο κατοικιας μου.Θελω να ρωτησω:α)εαν μεταφερω τη γραμμα η dsl συνδεση που ειχα με το μποξ θα συνεχισει να υφισταται ή θα διακοπει?β)καλυτερα να την μεταφερω τελικα τη γραμμη ή να αιταθω για την ενεργοποιηση μιας καινουργιας και να παρω παλι ενα μποξ απο την αρχη?
SalaMIAS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 me thn foto apo dc pou exeis apo katw (to 3x40kBps lew) perimeneis apanthsh?? zhlevoume lemeeeeeee )) H Forthnet mallon einai h armodia na apanthsei
-NetHawk- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Λες γι'αυτο να μην μου απαντα κανεις???? Δεν νομιζω...Μαλλον ειναι πολυ γραφειοκρατικο αυτο που ρωτω και δεν θα ξερει κανεις...Οσο για το φωτο,περασμενα μεγαλεια......Δορυφορικο ιντερνετ φιλε μου...Τωρα εχουμε πεσει στις αθλιοτητες της Ελλαδος.384.
coffeex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 [NetHawk] den nomizw na ginetai ayto pou les 8a mplekseis me arketh grafeiokratia opote h pare paketo ksana h bale grammh kai dialekse opoia etairia 8es..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.