myst77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά πήρα ένα laptop και δεν μπορω να το συνδεσω ασύρματα με το desktop στις ιδιοτητες της καρτας δικτυου του desktop εχω παει στο PREFERRED NETWORKS, εκανα add εβαλα ενα ονομα δικτυου, αυτόματο key και επισης δήλωσα να εχει προσβαση μονο σε ad hoc δικτυα μετα παω στο laptop και δεν εμφανιζει το δικτυο οταν κανω ανιχνευση δικτυου. οταν δοκιμαζω να κανω και εκει add network και να βαλω το ιδιο ονομα με το αλλο παλι δεν βρισκει τιποτα καμμιά βοήθεια; (και κατι ακομα... να βαζω αυτοματα IP ή οχι
nikpet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Με τι εξοπλισμό; Υπάρχουν κάποιες κάρτες (πχ Tornado) που δεν υποστηρίζουν ad hoc mode...
myst77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 εχω στο desktop μια καρτα 802.11g PCI Wireless Network Adapter ρε παιδια κανω συνεχεια τις ρυθμισεις, το εκανα και με usb stick αλλα τιποτα
xaxa1982 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Γιατί δεν κάνεις το δίκτυό σου Access Point?
myst77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 δεν εχω access point, απλα θελω μονο με τις wireless καρτες να βλεπονται τα pc αναμεταξυ τους
myst77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 λοιπον ευχαριστω για τη βοηθεια, ελυσα το προβλημα ομως κατι ακομα... το desktop το εχω σε ενα router οπου εχει internet για να εχω ασυρματα internet sto laptop τι πρεπει να κανω; να κανω brigde τις δυο συνδεσεις ή απλα στο laptop να παω και να βγαλω τα αυτοματα IP (στο wireless adapter) και να του δωσω της μορφης 192.168.1.x (οπως ειναι και στο δικτυο του σταθερου-router) και gateway το IP του router (191.168.1.1) ; Ευχαριστώ
Costinio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 θα πας στο desktop και θα κάνεις bridge τις 2 συνδέσεις (αυτή με το ρούτερ και την ασύρματη με το λάπτοπ)
myst77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 τα ip στην ασυρματη καρτα δικτυου του laptop και του desktop θα ειναι στο αυτοματό; ή θα έχω gateway και στα δυο το ip του router οπως εχω και στην onboard καρτα δικτυου του desktop ;
Costinio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 αυτόματο ή όχι, θα δουλέψει (αν και καλύτερα να βάλεις ip μονος σου) Gateway πάντα το ip tou router.
myst77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά εκανα δικτυο αλλα δεν βλεπει το ενα pc το αλλο παρα μονο το καθενα τον εαυτο του. δεν μπορω να δω τους δισκους παρολο που ειναι shared επισης παρολο που το δικτυο ειναι οκ δεν εχω ιντερνετ στο λαπτοπ
myst77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια ως τώρα Τελικά κατάφερα να κανω δίκτυο και να βλέπονται ασύρματα τα δυο PC μεταξύ τους (αρχεία κτλ). Τα ip στις δυο ασύρματες καρτες ειναι στο αυτόματο Όμως το φορητό δεν μπορεί να έχει ιντερνετ Όταν βάζω τα IP στις δυο ασύρματες κάρτες σε manual πάλι δεν καταφέρνω να έχω ιντερνετ στο φορητό Πληροφοριακά η onboard καρτα του desktop οπου συνδεεται με το router και παιρνει ιντερνετ εχει τις εξης ρυθμισεις: Ethernet adapter Local Area Connection2: Connection-specific DNS Suffix : IP Address: 192.168.1.2 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 192.168.1.1 (ειναι η IP του router) Καμιά λύση για να έχω ιντερνετ στο φορητο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.