Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο setαρισμα AD HOC δικτύου

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά

πήρα ένα laptop και δεν μπορω να το συνδεσω ασύρματα με το desktop

στις ιδιοτητες της καρτας δικτυου του desktop εχω παει στο PREFERRED NETWORKS, εκανα add εβαλα ενα ονομα δικτυου, αυτόματο key και επισης δήλωσα να εχει προσβαση μονο σε ad hoc δικτυα

μετα παω στο laptop και δεν εμφανιζει το δικτυο οταν κανω ανιχνευση δικτυου. οταν δοκιμαζω να κανω και εκει add network και να βαλω το ιδιο ονομα με το αλλο παλι δεν βρισκει τιποτα

καμμιά βοήθεια;

(και κατι ακομα... να βαζω αυτοματα IP ή οχι ;)

Δημοσ.

εχω στο desktop μια καρτα 802.11g PCI Wireless Network Adapter

ρε παιδια κανω συνεχεια τις ρυθμισεις, το εκανα και με usb stick αλλα τιποτα

Δημοσ.

λοιπον ευχαριστω για τη βοηθεια, ελυσα το προβλημα

ομως κατι ακομα...

το desktop το εχω σε ενα router οπου εχει internet

για να εχω ασυρματα internet sto laptop τι πρεπει να κανω;

να κανω brigde τις δυο συνδεσεις ή απλα στο laptop να παω και να βγαλω τα αυτοματα IP (στο wireless adapter) και να του δωσω της μορφης 192.168.1.x (οπως ειναι και στο δικτυο του σταθερου-router) και gateway το IP του router (191.168.1.1) ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

τα ip στην ασυρματη καρτα δικτυου του laptop και του desktop θα ειναι στο αυτοματό; ή θα έχω gateway και στα δυο το ip του router οπως εχω και στην onboard καρτα δικτυου του desktop ;

Δημοσ.

ρε παιδιά εκανα δικτυο αλλα δεν βλεπει το ενα pc το αλλο παρα μονο το καθενα τον εαυτο του. δεν μπορω να δω τους δισκους παρολο που ειναι shared

επισης παρολο που το δικτυο ειναι οκ δεν εχω ιντερνετ στο λαπτοπ

Δημοσ.

ρε παιδιά

ευχαριστώ για τη βοήθεια ως τώρα

Τελικά κατάφερα να κανω δίκτυο και να βλέπονται ασύρματα τα δυο PC μεταξύ τους (αρχεία κτλ). Τα ip στις δυο ασύρματες καρτες ειναι στο αυτόματο

Όμως το φορητό δεν μπορεί να έχει ιντερνετ

Όταν βάζω τα IP στις δυο ασύρματες κάρτες σε manual πάλι δεν καταφέρνω να έχω ιντερνετ στο φορητό

Πληροφοριακά η onboard καρτα του desktop οπου συνδεεται με το router και παιρνει ιντερνετ εχει τις εξης ρυθμισεις:

Ethernet adapter Local Area Connection2:

Connection-specific DNS Suffix :

IP Address: 192.168.1.2

Subnet Mask: 255.255.255.0

Default Gateway: 192.168.1.1 (ειναι η IP του router)

Καμιά λύση για να έχω ιντερνετ στο φορητο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...