Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 paidia exw 3ghz pentium mnhmh 500mb karta grafikwn gigabyte 6600gt silent pipeline trofodotiko 350watt loipon apo tote pou evala thn karta grafikwn ooolo provlhmata diladi sto nfs most wanted eprepe na kateuasww teliios ton sixronismo thns gpu kai sto pirina kai sthn mnhmh wste na mporousa na paixw(giati molis empena kolouse olo to pc) alla kai ekei olo kolimata gia kapoia deutera..kai se alla paixnidia kati paromia..h mple othones ...evala tous teleuteous odhgous..alla kai pali den eida megali diafora...kamia voitheia re paides giati tha thn petaxwwww..kamia voitheiaaaaa????
Ailuros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό και πόσα amper βγάζει στο 12-βολτο;
nikoskon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Θα αστειευεσαι dennisgr! Η gpu που έχεις δεν είναι για πουσαρίσματα.Έχει παθητική ψύξη και ακομα σε idle κατασταση έχει υψηλές θερμοκρασίες. Εγω με το σύστημα της υπογραφης δεν αντιμετωπίζω κανένα απολυτως πρόβλημα και μπορώ να πω πως είναι πιο γρήγορη απο την Pixelview 6600GT agp που είχα στο παρελθόν.
Ailuros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ΄Εχω την αίσθηση ότι εννοεί ότι αναγκάστηκε να κατεβάσει τους χρονισμούς πυρήνα/μνήμης στην κάρτα γραφικών από τους default. Αν κατάλαβα σωστά, τότε δεν μιλάμε για απόπειρες υπερχρονισμού.
tonis22pap Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ''eprepe na kateuasww teliios ton sixronismo thns gpu kai sto pirina kai sthn mnhmh'' esy nikoscon pou to eides to overclock????????filika panta
kirimis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 dennisgr, εχω την εν λογω καρτα και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ουτε στο NFS, ποσο μαλλον σε αλλα παιχνιδια. Κατι αλλο θα τρεχει πιθανα. Οσο για τις θερμοκρασιες... σε νορμαλ κατασταση εχω 55C και σε παιχνιδι παει γυρω στα 65, αυτα σε κουτι που εξασφαλιζει σωστο αερισμο.
nikoskon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 @tonis22pap: Περιττό το post που έκανες.Φιλικά παντα... @kirimis: ...αυτα σε κουτι που εξασφαλιζει σωστο αερισμο. Αν δεν την έχει πειράξει την καρτούλα με το πρόγραμμα που δείνει η GB, τότε το κόβω να είναι θέμα ψύξης του εσωτερικού. @Ailuros:Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά,νομίζω πως το πρόγραμμα αυτό της GB(Vtuner νομιζω) δεν υποστηρίζει downclocking.
evansdimo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 dennisgr τι θερμοκρασιες σου λεει η καρτα οτι εχει?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 an to exw sta default ftanei sta 70 ..anoixa teleios to koiti gumno teleios...alla den eida fws,,,episis nai gia na paixw to nsf most wanted kateuasa tis sixnotites katw apo ta default......den xerw vre paidia...exw ena trofodotiko malllon ''lapsopoulos'' alla den nomizw nane apo kei!!!!!!apopsi mou diladi!!
giorgos th. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 koita vre paidi mou posa amper sou dinei i 12ara.to leei pano sto trofodotiko.an exeis kato apo 17 oriste ti ftaiei.
Ailuros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 @Ailuros:Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά' date='νομίζω πως το πρόγραμμα αυτό της GB(Vtuner νομιζω) δεν υποστηρίζει downclocking.[/quote'] Ο οδηγός (δηλαδή Coolbits) τουλάχιστον επιτρέπει υποχρονισμό. To Vtuner που λες δεν το έχω δει για να είμαι ειλικρινείς, και αν και όλες οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τον οδηγό ουσιαστικά για αλλαγές συχνοτήτων, δεν αποκλείεται η Gigabyte να έχει κλειδώσει τον υποχρονισμό. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να υποχρονίσει αν το θελήσει. Rivatuner σαν παράδειγμα αρκεί.
Ailuros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 an to exw sta default ftanei sta 70 ..anoixa teleios to koiti gumno teleios...alla den eida fws,,,episis nai gia na paixw to nsf most wanted kateuasa tis sixnotites katw apo ta default......den xerw vre paidia...exw ena trofodotiko malllon ''lapsopoulos'' alla den nomizw nane apo kei!!!!!!apopsi mou diladi!! Αν είσαι κάτω από 17Α πολύ φοβάμαι ότι ίσως εδώ να είναι η πηγή του προβλήματός σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 oxi mporw na uposixronisw alla gia na mporw na apixw auto akrivws kanw...uposixronizw thn karta grafikwn se polu varia paixnidia...alios kolaei...diladi katw apto default ..wraia tha koitaxw kai tha sas pwwwww
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.