xp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. αντί να σβήσει το Pc μου,κάνει reboot. ο μοναδικός τρόπος για να σβήσει είναι, είτε κρατώντας το Power Button (5secs) είτε από τον διακόπτη του τροφοδοτικού (προλαβαίνοντας το boot) Πιθανή αιτία hardware problem ή software problem?
deathlok Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 emena mou to ekane afto me to pou ekana egatastasi to kasperfski .elenkse ta prog pou ekanes egatastasi tora teleftea mipos fteei kapio apo afta.
xp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 έχω αφήσει τα εντελώς βασικά,καθαρισα την registry αλλά και πάλι ότι γουσταρει κάνει... δεν θέλω να καταφύγω σε λύση format (τελευταία λύση) θέλω να το παλέψω λιγάκι ακόμη.
haHa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δεξι κλικ στο My Computer-> Properties. Μετα πηγαινε στην καρτελα Advanced. Μετα στο πλασιο Startup and Recovery επελεξε Settings. Μετα παιξε με τις ρυθμισεις. Σου δειχνω στη συνημμενη εικονα πως ειναι η default. Εγω ειχα παλιοτερα προβλημα σαν το δικο σου και το ελυσα απο εκει. Ισως αυτο που λεει Automatically Restart να ειναι η επιλογη που φταει. Αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι εκει ειναι το προβλημα. Επισης δες μηπως φταινε οι drivers, κυριως της καρτας γραφικων...
xp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 εάν δεν είναι enable το Automatically Restart, ουσιαστικά θα βλέπω την μπλε οθόνη! το συγκεκριμένο πρόβλημα μου το έχει παρουσιάσει τις τελευταίες ημέρες,οπότε το θέμα vga-Drivers το ψιλο-αποκλείω και αυτό γιατί πρόσφατα τους έχω εγκαταστήσει χωρίς κανένα πρόβλημα. θα τους απεγκαταστήσω και θα δω... thnx
gdevil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Κάνε restore σε restore point που να δούλευε σωστά. Αν δεν δουλέψει και εκεί δοκίμασε recover με το cd του λάπτοπ και άφησε για το τέλος το φορμάτ.
sa1901 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα.αντί να σβήσει το Pc μου' date='κάνει reboot. ο μοναδικός τρόπος για να σβήσει είναι, είτε κρατώντας το Power Button (5secs) είτε από τον διακόπτη του τροφοδοτικού (προλαβαίνοντας το boot) Πιθανή αιτία hardware problem ή software problem?[/quote'] Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link http://aumha.org/win5/a/shtdwnxp.php
giannhsg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 re paidia ego exo to idio provlima.. akoma kai apto koumpi pou to klinw, sta kapakia anigi pali mono tou.. merikes fores kanw shutdown kai klinei kanonika, pernane 5 secs kai ksananigei mono tou! sto bios den exw piraksei tipota kai to prob parousiastike teleutea. ti ftei telika?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.