peterst Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ψάχνω να βρω τουριστικούς οδηγούς για μεγάλες πόλεις, κατα προτίμηση στα ελληνικά. Επίσης Ψάχνω κ ένα site για να κατεβάζω Αγώνες NBA.Λίγη ώρα μετά το πέρας τους.Υπήρχε ένα καλό παλαιότερα,αλλά έκλεισε.
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 http://offtopic.gr/showthread.php?t=843 υπάρχει εδώ ένα σχετικό thread, η paschalia έχει κάνει καλή δουλειά. Επίσης τσέκαρε lonely planet, με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο κάθε φορά.
dim_b Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Αγώνες του NBA δε νομίζω να βρεις (σε νόμιμο site τουλάχιστον), αφού μεταδίδονται από συνδρομητικά κανάλια και μάλιστα με πολύ ακριβά δικαιώματα.
peterst Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 http://offtopic.gr/showthread.php?t=843 υπάρχει εδώ ένα σχετικό thread' date=' η paschalia έχει κάνει καλή δουλειά.Επίσης τσέκαρε lonely planet, με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο κάθε φορά.[/quote'] Πολύ καλή δουλειά από την paschalia.Καλό για μελλοντική χρήση.Θα ψάξω και άλλο βέβαια γιατί θέλω για Κωνσταντινούπολη κ δεν είδα κάτι συγκεκριμένο για εκεί.Ευχαριστώ πάντως. Αγώνες του NBA δε νομίζω να βρεις (σε νόμιμο site τουλάχιστον), αφού μεταδίδονται από συνδρομητικά κανάλια και μάλιστα με πολύ ακριβά δικαιώματα. Παλαιότερα είχα βρει ενα torrent site μέσα από το insomnia.Κατά πόσο είναι αυτό παράνομο δεν ξέρω.Άλλωστε είναι μετά την αναμετάδοση τους.Ξαναλέω πάντως οτι δε γνωρίζω για δικαιώματα κ λοιπά.
dim_b Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Είναι παράνομο και δεν έχει σημασία αν είναι live ή όχι. Οι αγώνες είναι εμπορική ιδιοκτησία του NBA και των ομάδων που αποτελούν την λίγκα και τα συνδρομητικά κανάλια που τους προβάλουν πληρώνουν πάρα πολλά λεφτά γιά να αποκτήσουν τα δικαιώματα. Σε torrent sites μπορεί να βρεις αγώνες, αλλά εδώ απαγορεύεται η δημοσίευση τέτοιων links. Ψάξε στο google και μπορεί κάτι να βρεις.
paschalia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Lucifer σε πιανω αδιαβαστο . Γιατι τον στελνεις τον ανθρωπο αλλου αφου η ιδια δουλεια υπαρχει κ εδω ? peterst θα κοιταξω για Κωνσταντινουπολη αν δεν εχεις βρει κατι μεχρι στιγμης .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.