vasoula78 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Νομιζω πως για να κανει Raid πρεπει να εχει τουλαχιστον 2 "SATA"Βασουλα υποθετω πως ο παλιος σου δισκος ειναι "PATA" (Οπως Πατάτα...) WD 80GB 8MB 7200 αν θυμάμαι καλά ...εκτός αν το board έχει pata raid controller' date=' (π.χ. Gigabyte Gigaraid)[/quote'] ίδεα δεν έχω γι' αυτό που λές σε αυτό το link αναφέρει τις δυνατότητες της μητρικής http://www.asus.gr/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=540&modelmenu=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Megies Kalorizikos kai koita na ton xareis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula78 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Αν αγόρασες δυο τσιπάκια μνήμης,από 512mb έκαστο,τότε το dual channel θα ενεργοποιηθεί αυτόματα κατά πάσα πιθανότητα.Συνήθως κατά την εκκίνηση του υπολογιστή αναγράφεται αν η μνήμη τρέχει σε single ή dual channel mode.Η μητρική σου υποστηρίζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία. αναφέρει PC4300 dual channel interlavated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula78 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Megies Kalorizikos kai koita na ton xareis thank you:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genius Hermes Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 γειά σας έκανα αναβάθμιση στο pc κ θα ήθελα την γνώμη σας Επεξεργαστής : Intel P4 630 3.0G 2MB Μητρική : Asus P5GD2-X Μνήμη : 2 DDR 512MB/533 Lifetime Κάρτα Γραφικών : Asus EN6600LE 256MB TV PCI-E Σκληρό Δίσκο : WD 80GB 7200 8MB Sata Κουτί : Midi ML 102S 420W Κάρτα ήχου on board Σύνολο : 608 Ευρώ Είναι ουσιαστικά για απλή χρήση' date='κυρίως για ταινίες,dvd author,games,internet[/quote'] Μπράβο πολύ καλή επιλογή αν και λίγο μεγαλύτερος σκληρός, ενα ΑΤΧ με μεγαλύτερη ισχύ και μια κάρτα ήχου θα ήταν τέλειο συμπλήρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula78 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μπράβο πολύ καλή επιλογή αν και λίγο μεγαλύτερος σκληρός, ενα ΑΤΧ με μεγαλύτερη ισχύ και μια κάρτα ήχου θα ήταν τέλειο συμπλήρωμα έχω επιπλέον σκληρό άλλα 80GB στο μέλλον πιστεύω να έχω την δυνατοτητα να βάλω μια πιο καλή κάρτα ήχου πάντως ευχαρίστω όσους μου έχετε πεί την γνώμη τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.