vasoula78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 γειά σας έκανα αναβάθμιση στο pc κ θα ήθελα την γνώμη σας Επεξεργαστής : Intel P4 630 3.0G 2MB Μητρική : Asus P5GD2-X Μνήμη : 2 DDR 512MB/533 Lifetime Κάρτα Γραφικών : Asus EN6600LE 256MB TV PCI-E Σκληρό Δίσκο : WD 80GB 7200 8MB Sata Κουτί : Midi ML 102S 420W Κάρτα ήχου on board Σύνολο : 608 Ευρώ Είναι ουσιαστικά για απλή χρήση,κυρίως για ταινίες,dvd author,games,internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Admiral1313 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μια χαρά επιλογές έχεις κάνει Βασούλα,αλλά ίσως να σου φανεί "λίγη" η κάρτα γραφικών,ειδικά αν παίζεις καινούρια παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 ήταν μια βιαστική επιλογή γιατί επειγόντως έπρεπε να πάρω καινούργιο ούτε καν ρώτησα για dual channel. έχω και καιρό να ασχοληθώ με αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Και εμένα πολύ καλές μου φαίνονται οι επιλογές. Γιατί όμως μόνο ένας δίσκος (και αυτός "μόνο" 80Gb) ; Επίσης, που είναι το DVD-R ; Σίμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Admiral1313 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Αν αγόρασες δυο τσιπάκια μνήμης,από 512mb έκαστο,τότε το dual channel θα ενεργοποιηθεί αυτόματα κατά πάσα πιθανότητα.Συνήθως κατά την εκκίνηση του υπολογιστή αναγράφεται αν η μνήμη τρέχει σε single ή dual channel mode.Η μητρική σου υποστηρίζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Και εμένα πολύ καλές μου φαίνονται οι επιλογές. Γιατί όμως μόνο ένας δίσκος (και αυτός "μόνο" 80Gb) ; Επίσης' date=' που είναι το DVD-R ; Σίμος[/quote'] έχω κρατήσει και τον παλιό δίσκο που είναι επίσης 80Gb οπότε έχω σύνολο 160GB επίσης έχω DVDRW Plextor PX-708A και ένα modem crypto BestII 56K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Αν αγόρασες δυο τσιπάκια μνήμης,από 512mb έκαστο,τότε το dual channel θα ενεργοποιηθεί αυτόματα κατά πάσα πιθανότητα.Συνήθως κατά την εκκίνηση του υπολογιστή αναγράφεται αν η μνήμη τρέχει σε single ή dual channel mode.Η μητρική σου υποστηρίζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία. θα κοιτάξω να δω τι αναφέρει κατα την εκκίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 έχω κρατήσει και τον παλιό δίσκο που είναι επίσης 80Gb οπότε έχω σύνολο 160GB Αν γνωρίζεις πως, κάνε τους σε RAID 0 αν θες να κερδίσεις σε ταχύτητα και θες να φαίνεται ως ένας δίσκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula78 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Αν γνωρίζεις πως, κάνε τους σε RAID 0 αν θες να κερδίσεις σε ταχύτητα και θες να φαίνεται ως ένας δίσκος. δυστυχως δεν γνωρίζω πως γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitsos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 egw apla etsi san kako paidi na sxoliasw... vasoula says..."Είναι ουσιαστικά για απλή χρήση,κυρίως για ταινίες,dvd author,games,internet" diladi i mi apli xrisi poia einai kale??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Νομιζω πως για να κανει Raid πρεπει να εχει τουλαχιστον 2 "SATA" Βασουλα υποθετω πως ο παλιος σου δισκος ειναι "PATA" (Οπως Πατάτα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 ...εκτός αν το board έχει pata raid controller, (π.χ. Gigabyte Gigaraid) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iforbet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 καλό μου ακούγεται βάσο, για τη δουλειά που το θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula78 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 egw apla etsi san kako paidi na sxoliasw... vasoula says..."Είναι ουσιαστικά για απλή χρήση' date='κυρίως για ταινίες,dvd author,games,internet" diladi i mi apli xrisi poia einai kale???[/quote'] :) εντάξει μην φανταστείς οτι κάνω κάθε μέρα dvd author ή παίζω τα super παιχνίδια, άσε που ακόμα δεν εχω εγκαταστήσει ουτε ένα παιχνίδι.:-| υπάρχουν και άλλοι που ασχολούνται πιο εξειδικευμένα με επεξεργασίες ήχου και βίντεο,games κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasoula78 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Νομιζω πως για να κανει Raid πρεπει να εχει τουλαχιστον 2 "SATA"Βασουλα υποθετω πως ο παλιος σου δισκος ειναι "PATA" (Οπως Πατάτα...) WD 80GB 8MB 7200 αν θυμάμαι καλά ...εκτός αν το board έχει pata raid controller' date=' (π.χ. Gigabyte Gigaraid)[/quote'] ίδεα δεν έχω γι' αυτό που λές σε αυτό το link αναφέρει τις δυνατότητες της μητρικής http://www.asus.gr/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=540&modelmenu=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.