chek2fire Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 παιδια γεια σας ειναι το πρωτο post που κανω σε αυτο το forum εδω και κανα δυο μηνες αλλαξα την παλια μου καρτα 9250 με μια x800gt τα γραφικα ειναι τελεια τα παντα μια χαρα αλλα.. τα παιχνιδια δεν ρολαρουν καλα αν μπορω να σας δωσω να καταλαβεται να φανταστειται το fear σε αναληση 800x600 το παιχνιδι κολαει συχνα ιδιος οταν υπαρχουν πολλες καταστασεις στην οθονη πχ εκρηξεις,πολλοι χαραχτηρες οπως και στο guild wars εχω τετοια προβληματα αλλα οχι τοσο εντονα καθως το πιαχνιδι ειναι πιο ελαφρη. το pc μου ειναι P4 3,2,mobo ASROCK P4V88,με 2 σκληρους,2 driver τροφοδοτικο 350,μνημη 2x512 dual στην καρτα εχω βαλει τους τελευταιους driver 5.13 παιδια αν μοπορει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις,εχω φαει τα forum να βρω ληση
planetman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Η λύση είναι: πούλα το pc και πάρε xbox. Στο F.E.A.R. βγάλε τις σκιές, τρώνε πολύ ζόρι... Το υπόλοιπο μηχάνημά σου τί είναι;
tolis86 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 katarxin:....ti trofodotiko einai ayto???????????? no name etsi..... entelws anaksiopisto dld....dwse 70 euro kai pare ena hec 420watt kai eisai entaski...i ama exei kai parapanw leyta tsimpa ena enermax... posi mnimi exei to sistima sou??? thes sigoura 1 giga kai isws 2 gia to fear to opoio einai teras!!! exei treles apaitiseis!!....min aporeis loipon...vale mnimi kai trofodotiko kalo kai ta ksanaleme....
chek2fire Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 το τροφοδοτικο δεν ειναι noname και δεν νομιζω να ειναι προβλημα τροφοδοσιας στα προβληματα τροφοδοσιας εχεις αλλα η μνημη ειναι 1giga σε dual και ειναι υπεραρκετη για τα συχρονα παιχνιδια
nzeppos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μόλις παρήγγειλα κι εγώ μια ίδια κάρτα γραφικών (σαν να πάλιωσε η 9800pro) και περιμένω να δω τι διαφορές θα έχει. Το F.E.A.R. πάντως ξέχασέ το, δεν παίζει πουθενά καλά, κοίταγα χθες βράδυ κάτι συγκριτικά x800gt vs. 6600gt vs. καλύτερων καρτών και τα fps στο FEAR, ήταν για γέλια, ειδικά με FSAA, AF on. Η 1gb μνήμη, στα 400ΜΗz τουλάχιστον, δεν είναι υπεραρκετή, είναι recommended στα σύγχρονα παιχνίδια και σε λίγο θα είναι και η ελάχιστη για να παίξουν. Καλύτερα κάνε τα test που θέλεις με παιχνίδια πιο..."συνηθισμένα". Όχι με το F.E.A.R., ούτε με Quake4, Doom3, που λόγω OpenGL οι ATI είναι γνωστό ότι χάνουν πάρα πολύ σε σχέση με nVidia. Δοκίμασε κανένα HL2 και FarCry ας πούμε.
Ailuros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Είχες δοκιμάσει το Fear στην παλιά 9250; Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις το σωστό μέτρο σύγκρισης
chek2fire Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 οk παντως εχω και ποαιχνιδια που δεν εχουν κανενα προβλημα οπως το sanandreas thanks παντως για τισ απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.