Προς το περιεχόμενο

[review] Ανδριάνα Μπάμπαλη - Μην Πεις Ποτέ

search

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

xm-prosopiki apopsi-katholou empnefsi i kopela-eurwpaiki copia teleiws

gia mena einai san na min uparxei-oute kali oute kaki,adiafori-to xeirotero

as min thn poume k kainotomia sta mousika dromena-ligo eleos.:)

ligo polu me kalipsan oi prolalisantes:)

Δημοσ.

mademoiselle , μάλλον δεν έχεις ακούσει αρκετά bjork , και σίγουρα δεν έχεις ακούσει το εν λόγω cd .

Καλό θα είναι να μιλάμε εμπεριστατωμένα .

salina .. , επειδή δουλεύω στο χώρο σε διαβεβαιώ οτι για το σίγμα φτάινε 90% οι ηχολήπτες . Το'χω δει πολλές φορές το έργο .

Άκουσέ την ζωντανά και θα καταλάβεις .

Δημοσ.

Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρων ο τρόπος με τον οποίο προβάλλετε τις απόψεις σας περί της αναγκαιότητας της τεχνικής κατάρτισης και της υποβάθμισης αυτής μέσω των προτεραιοτήτων που δίνονται σε λιγότερο πραγματιστικά και περισσότερο αισθαντικά -και άσχετα με το καλλιτεχνικό ταλέντο- πλεονεκτήματα του εκάστοτε καλλιτέχνη.

Αλλά θα περίμενα μέσα σε 3 σελίδες ενός thread με τίτλο [review] να έχω καταλάβει πάνω κάτω τι παίζει η κοπελιά. Ίσως το βρίσκετε κυνικό εκ μέρους μου να με νοιάζει ο δίσκος περισσότερο από απόψεις οι οποίες τον χρησιμοποιούν ως αφορμή και όχι ως κυρίως θέμα, αλλά είναι μια πραγματικότητα.

Τώρα ας μου πει κάποιος τι να περιμένω να ακούσω επιτέλους.

Ευχαριστώ.

Ο τσαντίλας της γειτονιάς σας.

Δημοσ.

Lucifer και Godfath3r ...

πρόκειται για ποπ ...

κάποιες αναφορές που θα έλεγα είναι : suzanne vega , sinead o connor , liz frazer , dido , αλλά και αρλέτα , χμμμ , δυσκολεύομαι στα ελληνικά ...

Βασικά είναι πολύ ιδιαίτερη η χροιά της , και δεν είναι εύκολο να την εντάξεις κάπου .

Νομίζω αυτό που ξεχωρίζει και αξίζει περισσότερο σ'αυτή την κοπέλα είναι το όλο πακέτο . Το γούστο της στην καλή ποπ , στο εμπορικό αλλά όχι φτηνό , στο εντελώς προσωπικό λούκ , τέτοια πράγματα .

Επίσης , όπως έχω πει και σε άλλα post , θεωρώ αυτό το δίσκο απο άποψη παραγωγής πάρα πολύ καλό για τα ελληνικά πράγματα .

Στέκεται μια χαρά δίπλα σε όλους αυτούς που αναφέρω σαν επιρροές , όσο αυτό μπορεί να είναι εφικτό υπολογίζοντας τον παράγοντα της σύνθεσης , της έλλειψης budget και του κακού mastering , που για μένα είναι τα τρία βασικότερα πράγματα που η ελληνική δισκογραφία πάσχει .

Συγγνώμη αν μπαίνω πολύ σε τεχνικά .

search

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...