Προς το περιεχόμενο

[review] Ανδριάνα Μπάμπαλη - Μην Πεις Ποτέ

search

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ω , βλέπω κάποιοι ρίχνουν το επίπεδο .

ban-man , επειδή τυχαίνει να ξέρω , η Μπάμπαλη έχει σπουδάσει αρχικά κρουστά , μετά το γύρισε στο τραγούδι (τότε με τον Πορτοκάλη) , και τα τελευταία 6 χρόνια κάνει τραγούδι .

Το να έχεις τράκ , ειδικά τη σήμερον ημέρα, θεωρείται πρωτέρημα , ή έστω δείγμα καλιτεχνικής φύσης , και βέβαια , εμμμ.... σου φαίνεται τσουλάκι η Ανδριάνα ??? !!!

anyway , εδω συζητάμε το συγκεκριμένο δίσκο , νομίζω .

φιλικά,

search

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ban-man δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα τα πτυχία και κατά πόσο μπορείς να γράψεις σε πεντάγραμμο μου φαίνονται σχεδόν άχρηστα.Επίσης γελοία δικαιολογία για να θεωρήσεις κάποιον μουσικό...

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι οι Metallica...Μεχρι το ομώνυμο cd τους (η καλύτερη τους περίοδος για κάποιους) δεν ξέραν τίποτα απο μουσική.(Θεωρητικά)Τα πράγματα που κατάφεραν ήταν όμως τεράστια...Αν δεν σου αρέσουν οι Metallica και δεν αναγνωρίζεις οτι είναι μεγάλο αυτό που έκαναν υπάρχουν χιλιάδες άλλα παραδείγματα...

Αυτά απο μένα...

Edit:H μουσική δεν είναι χέρια και δάχτυλα...Είναι μυαλό και καρδιά...

Δημοσ.

ema8a monos mou na grafw otan xekinhsa na syn8etw kai na tragoudaw..ekana oir8ofonia ena molis mhn kai mou eipan oti hmoun panetimos....

eimai talento mou lene oloi kai ti kano?

eimai enas mhxanikos plhroforikhs

an eixa byzakia kai kwlarakia 8a hmoun egw 10000 fores kalyteros apo autes tis mikroules pou einai kai afwnes....

8es kati allo?

exoun autes synais8ima otan tragoudane

p.s: oi metallica einai to agaphmeno mou sygkrothma.biastikes na milhseis

Δημοσ.

Μα καλά γιατί τσακώνεστε? Και εσύ ban-man αν θες πήγαινε βάλε βυζάκια και κωλαράκια και καθάρισες αν νομίζεις ότι αυτό είναι το θέμα. Και ποιός σε ρώτησε για τις ορθοφωνίες σου και τα συγχρονισμένα βιμπράτο? Και από πότε αυτά είναι προϋπόθεση για να κάνεις τέχνη? Ο ακροατής μπορεί να μην τα γουστάρει. Μπορεί να θέλει μια φωνούλα σαν ψαράκι να του τραγουδάει και να τον αγγίζει αυτή η μουσική. Άλλος μπορεί να θέλει έναν macho Παβαρότι να του καίει τα τουίτερ. Κολοκυθόπιτα...

Πς: Το 10000 φορές καλύτερος στην τέχνη πως μετράτε?

Δημοσ.
[...]

p.s: oi metallica einai to agaphmeno mou sygkrothma.biastikes na milhseis

Που ακριβώς βιάστηκα?Σου έδωσα ένα παράδειγμα που καταλαβαίνεις απόλυτα τί εννοώ...

Δημοσ.
Και από πότε αυτά είναι προϋπόθεση για να κάνεις τέχνη? Ο ακροατής μπορεί να μην τα γουστάρει. Μπορεί να θέλει μια φωνούλα σαν ψαράκι να του τραγουδάει και να τον αγγίζει αυτή η μουσική. Άλλος μπορεί να θέλει έναν macho Παβαρότι να του καίει τα τουίτερ. Κολοκυθόπιτα...

Eτσι...

:)

Δημοσ.

Πάντως καλό θα ήταν αν κάποιος έχει να πει κάτι on topic να πει .

Παραξεφύγαμε ...

Το θέμα δεν είναι τα βυζάκια της Ανδριάνας , αλλά ο δίσκος "Μην πεις ποτέ".

thanx

Δημοσ.

Μια γνωμη:

περίμενα απο την πολυ συμπαθητική Ανδριάννα κατι περισσότερο απο ενα απλο συνηθισμένο αλμπουμ, κατι σαν έκπληξη οπως πχ. το καινουργιο αλμπουμ του ζακ στεφάνου. Κατα τ'αλλα μια χαρα και σιγουρα θα δούμε πολλά στο μέλλον ;)

Δημοσ.

Που είναι η ταλεντάρα του forum?? οεο?? :lol:

Ακους εκεί βυζάκια και κωλαράκια η Μπάμπαλη..ε οχι δα, μη χειρότερα..

Αν εχετε τετοια γνώμη για τη συμπαθέστατη αυτή κοπελα, για τις υπόλοιπες δηλαδή τι λετε? :roll:

Anyway για να μη ξεφύγω κι εγώ απο το θέμα ας πω και την αποψη μου τωρα..

Παρολο που δεν συνηθιζω να 'κουω ελληνικα (ας μην αναλυσω το γιατι καλυτερα ) τη Μπάμπαλη θεωρώ πως αξίζει να την ακούσει κανείς και για την ιδιαίτερη χροιά της και για την εναλλακτική μουσική που προτείνει ξεφεύγοντας απο τα ελληνικά εμπορικά πρότυπα.. το συγκεκριμένο album που άκουσα ευχάριστα, διεκδικεί επάξια μια θέση στη μικρή συλλογή που διαθέτω, όσων αφορά την ελληνική σκηνή πάντα..απο το δίσκο θα ξεχώριζα το "μην πείς ποτέ" και το υπέροχο αυτό videoclip που δυστυχώς σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα τέτοια videoclips σπανίως βλέπουμε..γιαυτο ας μην τα ισοπεδώνουμε ολα τοσο εύκολα :rolleyes:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις 14 (τη δευτέρα - των ερωτευμένων) θα γίνει επανακυκλοφορία του cd με bonus track το "Μαζί θεός" του Στέφανου Κορκολή και της Ρεββέκας Ρούση , το οποίο ακούμε τελευταία στην διαφήμιση της lacta .

:)

Δημοσ.

Το album ειναι μια χαρα χαιρεσαι να το ακους.....Επιπλεον αυτο που εγω θεωρω σημαντικο σε μια φωνη ειναι να ειναι ξεχωριστη ....και η φωνη της Μπαμπαλη ειναι...."Καλημερα" μονο να σου πει καταλαβαινεις οτι ειναι η Μπαμπαλη......

Η φωνη της ειναι καλη.....εχει χροια εχει ενταση....το στυλ επισης ξεχωριστο με αρκετα ηλεκτρονικη διαθεση....και παραδοσιακα samples απο μεσα...

Δεν νομιζω οτι ακουμε και καλυτερα ελληνικα...albums τελευταια....

H συγκριση με φαινομενα τυπου Metallica ειναι ατοπη,ακαιρη....και χωρις καμια σημασια....οσο για τα βυζακια ...κτλ......Γυναικα ειναι ξερει να τα χρησιμποιει και καλα κανει....:).....Δηλαδη η τραγουδιστρια των Evanescence τι λιγοτερο κανει...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...