Fotis_Greece Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Λεω να παρω τον ραδιοενισχυτη Pioneer 1015 απο online μαγαζι στην Γερμανια. Τιμη 499 ευρω, με μεταφορικα 530. Η εγγυηση που θα εχω θα ισχυει εδω στη Intersys στην Ελλαδα? Ευχαριστω
Sta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις την ίδια την Intesys. Είναι περίπλοκο το θέμα των εγγυήσεων και δυστυχώς υπάρχει νομικό κενό σε αυτό το σημείο. Κοίτα όμως μήπως σου δίνει δικιά του εγγύηση το Γερμανικό μαγαζί.
greekparot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Κανονικα θα εχεις την εγγυηση. Εαν χτυπα ξυλο σου χαλασει και σου κανουν νουμερα οι Ελληνες (Intersys) στελνεις αμεσως ενα email στην PIONEER-EUROPE και λυνονται ολα αμεσως! Απο ποιο site παραγγελνεις τον ενισχυτη;
Fotis_Greece Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Εδω βρισκεις τα πιο φτηνα http://www.preissuchmaschine.de/psm_frontend/main.asp Αυτος στελνει Ελλαδα http://www.plasma24.de/product_info.php?products_id=1019
Jikail Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Λόγω του νομικού κενού που υπάρχει ακόμα και mail να στείλεις στη μαμά PIONEER τα ελληνικά λαμόγια δεν θα μασήσουν.. Αυτό είναι το καθεστός στο ελλαδιστάν..
mjmj Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Λόγω του νομικού κενού που υπάρχει ακόμα και mail να στείλεις στη μαμά PIONEER τα ελληνικά λαμόγια δεν θα μασήσουν.. Αυτό είναι το καθεστός στο ελλαδιστάν.. Κι εγω αυτο ακριβως εχω ακουσει...δυστυχως
Sta Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Να συμπληρώσω πως αυτό ισχύει στην περίπτωση που υπάρχει γενικός αντιπρόσωπος/εισαγωγέας/διανομέας και δεν υπάρχει θυγατρική της εταιρείας στην Ελλάδα. Στην περίπτωσή σου δεν υπάρχει Pioneer Hellas αλλά Intersys, επίσης δεν υπάρχει JVC Hellas αλλά ΗΛΒΗ κ.τλ.
mjmj Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ενω πχ. Sony Hellas πρεπει να υπαρχει, αν δεν κανω λαθος.
neco Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 ti lete re, efoson h egguhsh pou dinetai einai "paneurwpaikh" h pagkosmia, na kopsoun to kefali tous na se e3uphrethsoun. Sto katw katw mia kataggelia sto INKA h sto Ypoyrgeio Anaptukshs kai meta na deis pws 8a strwsoun ta pragmata
greekparot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Εγω πιστευω οτι θα εχεις κανονικα εγγυηση. Ειναι "ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ" αφου η αγορα του προϊοντος εγινε απο την ΕΕ και υπαρχει τμημα service στην χωρα που βρισκεσαι.
mjmj Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Tελικα εμαθε κανεις αν ισχυει η εγγυηση στην ελλαδα?
Fotis_Greece Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Εγω ειχα παρει τηλεφωνο και ο επαιξα Ελληνα μεταναστης που μολις γυρισε απο Γερμανια, και λεω ρε παιδια απο εκει το πηρα τι θα γινει. Στην αρχη ειπαν οτι δεν γινεται (επικαλεστηκα προβλημα) αλλα μετα απο "λογικη" πιεση μου ειπαν να το παω απο εκει να δουν τι μπορουν να κανουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.