Προς το περιεχόμενο

Αγορα Pioneer ενισχυτη απο Ευρωπη. Ισχυει η εγγυηση στην Ελλαδα?

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να παρω τον ραδιοενισχυτη Pioneer 1015 απο online μαγαζι στην Γερμανια. Τιμη 499 ευρω, με μεταφορικα 530. Η εγγυηση που θα εχω θα ισχυει εδω στη Intersys στην Ελλαδα?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις την ίδια την Intesys. Είναι περίπλοκο το θέμα των εγγυήσεων και δυστυχώς υπάρχει νομικό κενό σε αυτό το σημείο. Κοίτα όμως μήπως σου δίνει δικιά του εγγύηση το Γερμανικό μαγαζί.

Δημοσ.

Κανονικα θα εχεις την εγγυηση. Εαν χτυπα ξυλο σου χαλασει και σου κανουν νουμερα οι Ελληνες (Intersys) στελνεις αμεσως ενα email στην PIONEER-EUROPE και λυνονται ολα αμεσως!

Απο ποιο site παραγγελνεις τον ενισχυτη;

Δημοσ.

Λόγω του νομικού κενού που υπάρχει ακόμα και mail να στείλεις στη μαμά PIONEER τα ελληνικά λαμόγια δεν θα μασήσουν.. Αυτό είναι το καθεστός στο ελλαδιστάν..

Δημοσ.
Λόγω του νομικού κενού που υπάρχει ακόμα και mail να στείλεις στη μαμά PIONEER τα ελληνικά λαμόγια δεν θα μασήσουν.. Αυτό είναι το καθεστός στο ελλαδιστάν..

Κι εγω αυτο ακριβως εχω ακουσει...δυστυχως

Δημοσ.

Να συμπληρώσω πως αυτό ισχύει στην περίπτωση που υπάρχει γενικός αντιπρόσωπος/εισαγωγέας/διανομέας και δεν υπάρχει θυγατρική της εταιρείας στην Ελλάδα. Στην περίπτωσή σου δεν υπάρχει Pioneer Hellas αλλά Intersys, επίσης δεν υπάρχει JVC Hellas αλλά ΗΛΒΗ κ.τλ.

Δημοσ.

ti lete re, efoson h egguhsh pou dinetai einai "paneurwpaikh" h pagkosmia, na kopsoun to kefali tous na se e3uphrethsoun.

Sto katw katw mia kataggelia sto INKA h sto Ypoyrgeio Anaptukshs kai meta na deis pws 8a strwsoun ta pragmata

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι θα εχεις κανονικα εγγυηση. Ειναι "ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ" αφου η αγορα του προϊοντος εγινε απο την ΕΕ και υπαρχει τμημα service στην χωρα που βρισκεσαι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω ειχα παρει τηλεφωνο και ο επαιξα Ελληνα μεταναστης που μολις γυρισε απο Γερμανια, και λεω ρε παιδια απο εκει το πηρα τι θα γινει. Στην αρχη ειπαν οτι δεν γινεται (επικαλεστηκα προβλημα) αλλα μετα απο "λογικη" πιεση μου ειπαν να το παω απο εκει να δουν τι μπορουν να κανουν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...