gusteg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 εχω διαλεξει ενα συστημα το οποιο θα αγοραστει απο το e-shop απο την επιχειρηση που δουλευω για να το δουλευω εγω. τα προγραμματα που θα τρεχει ειναι τα εξης pro engineer autocad matlab solidworks office η αναβαθμιση η η αλλαγη του μηχανηματος δεν θα γινει πριν περασουν τουλαχιστο 5 χρονια η συνθεση το συστηματος θα ειναι η εξης athlon dual core 3800mhz 2χ1gb twinmoss microstar k8n neo4-f1 msi rx800gto pci-e raptor 74gb maxtor 300gb samsung 930bf heroichi win power 550w ups mustek 800va θα παρακαλουσα αν καποιος εχει αντιστοιχο μηχανημα και εχει εμπειρια απο καποιο προβλημα συμβατοτητας ειτε με τα κομματια μεταξυ τους ειτε με τα προγραμματα που ανεφερα, να το ποσταρει, η αν υπαρχει καποια προταση για μικρη βελτιωση του συστηματος δεν σκοπευω να αλλαξω ολα τα στοιχεια του pc αλλα το πολυ 2-3. ευχαριστω προκαταβολικα
Admiral1313 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να είναι ασύβατα τα πράγματα που αναφέρεις.Πρόσεξε η μνήμη να είναι DDR-400 (και όχι DDR2 που είναι για τους Pentium) και φρόντισε η μητρική σου να βασίζεται στο nForce4.Κατά τα άλλα,λογικά δεν θα έχεις προβλήματα.Για καλό και για κακό,ρώτα και στο κατάστημα αν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους τα εξαρτήματα που θα πάρεις.
gusteg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ευχαριστω πολυ για την απαντηση και το ενδιαφερον, αλλα αyτο που με απασχολει κυριως ειναι αν θα εχω προβληματα με τα προγραμματα που θα τρεχω, δηλαδη αν το pro enginner και τα υπολοιπα υποστηριζουν το συστημα ( motherboard, vga, dual core cpu, ..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.