Προς το περιεχόμενο

Apelpistikes taxuthtes...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά όταν στην πουλάει πρέπει να στην παρέχει κιόλας δε διαφωνώ καθόλου. Και εγώ ξέρεις πως φορτώνω όταν σέρνεται το δίκτυο; Γιατί δίνουμε λεφτά όχι αστεία. Δε σου είπα εγώ όχι emule kai bitcomet απλά ρε συ αυτό που είπα είναι ότι αυτά τα προγράμματα θέλουν τα κέρατά τους απο bandwidth. δε τους φτάνει τπτ. Είναι ακριβώς τα πράγματα όπως στη τηλεφωνία.

Αν υπήρχε κανένα άλλο προγραμματάκι που να μην είναι και τόσο απαιτητικό σε τέτοια θέματα πιστεύω θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Φίλε kaizersoze το να μοιράζεσαι τη dls me τέσσερα άτομα δεν είναι τίποτα. Φυσικά και θα πιάνεις τρελές ταχύτητες, επειδή κατεβάζατε και οι 4 δε σημαίνει ότι η ταχύτητα θα είναι δια τέσσερα. Αν ήταν έτσι ζήτω που καήκαμε.... Σου έχω και εγώ παράδειγμα από αγγλία όπου dsl 512 ήταν ΤΟΣΟ μπουκωμένη που δεν μπορούσα όχι παιχνίδι να παίξω ή να κατεβάσω οτιδήποτε αλλά ούτε το mail μου να δω. Και μάντεψε από τι ήτανε.... Μόλις μπήκε ο band limiter (ΔΕΝ κόψανε τα sharing προγράμματα) όλα βελτιώθηκαν άρδην.

Δηλ. έχετε την εντύπωση πως αν στα πανεπιστήμια στην αγγλία αφήνανε να κατεβάζεις torrents και λοιπά το δίκτυό τους θα ήταν τόσο γρήγορο ;; Δε νομίζω. Αλλά τέλοσπαντων μη συγκρίνω πολύ αγγλία και ελλάδα γιατί στο ιντερνετ μιλάμε για διαφορές άπιαστες.... Και να θέλουμε δε τους πιάνουμε με τπτ πια.

Τέλοσπαντων ο πελάτης έχει πάντα δίκιο :)

Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ότι δίκτυο και να έχεις (το καλύτερο σου λέω) αν το μαμήσεις με αυτά τα προγράμματα (είτε το θέλουμε είτε όχι) θα το μπουκώσει. Εκτός πια και αν έχεις την dls μόνος σου και δε τη μοιράζεσαι με κανέναν οπότε είσαι κύριος! Φυσικά στην ελλάδα δεν αποκλείω να είναι και πολύ λίγες οι γραμμές και να μπουκώνουν εύκολα (είμαι ο πρώτος που βρίζει την ελλάδα και τον ΟΤΕ σε τέτοια θέματα δε το συζητώ). Και ούτε είπα ότι φταίνε αποκλειστικά αυτά (δεν είμαι τεχνικός του ΟΤΕ για να το ξέρω) αλλά επιβαρύνουν το ήδη υπάρχον πρόβλημα.

Αυτή είναι η άποψη μου και όποιος θέλει τη συμμερίζεται (και κανένας δε με πειράζει!)

Δε προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα απλά να δω τι άλλο μπορεί να φταίει.

Τελειώνοντας φυσικά θα συμφωνήσω ότι στην ελλάδα οι υπηρεσίες που παρέχονται (αναλογικά με τις τιμές) είναι ΑΘΛΙΕΣ. Οι τύποι είναι για πολύ ξυλο μιλάμε. Sorry devastator αλλά σε τέτοια θέματα μόνο ευρώπη δεν είμαστε....

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...