Panahs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ΧΑΧΑΧΑ κι εγώ που νόμιζα ότι φταίει η τσάμπα HOL!!! Τελικά όλοι χάλια είμαστε! να μην στεναχωριέμαι δηλαδή! lol
Xvipes Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ΧΑΧΑΧΑ κι εγώ που νόμιζα ότι φταίει η τσάμπα HOL!!!Τελικά όλοι χάλια είμαστε! να μην στεναχωριέμαι δηλαδή! lol basika ama eftege h hol tha allazes isp,opws ithela na kanw egw giati nomiza oti ftaei h forthnet k tha isoun gg..alla twra den exoume kamia lush...
aGka8l Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 re si enas filos mu sta Xania me forthnet pezi 40-48
qspock Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Αρα υπαρχει λυση. Μετακομηση! Στα Χανια, στη Δραμα εχουν ακουστει μια χαρα ταχυτητες, δεν υπαρχει πιτταρισμα με τις γραμμες. Θες μια ακομα καλυτερη λυση? Βγαλε ενα διαβατηριο και μετακομισε μια και καλη σε USA, Σουηδια, Αγγλια, Γαλλια, την ΠΟΛΩΝΙΑ, την Τσεχια, την Σλοβακια, το Καζακσταν την ΑΣΙΑ, την ΑΦΡΙΚΗ, την ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ (το τελευταιο δεν εχει ακομα αλλα αν βαλουν οι γραμμες θα πηγαινουν σφαιρα!) Γενικα οπουδηποτε εκτος Ελλαδας θα ειναι καλυτερα... Παντως μη περιμενεις να βρεις 384 συνδεση ε? 512 αν εισαι τυχερος... Εχει και τα αρνητικα του το εξωτερικο, τι νομιζες, ολα τα κακα μονο εμεις τα εχουμε?
qspock Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Αρα υπαρχει λυση. Μετακομηση! Στα Χανια, στη Δραμα εχουν ακουστει μια χαρα ταχυτητες, δεν υπαρχει πιτταρισμα με τις γραμμες. Θες μια ακομα καλυτερη λυση? Βγαλε ενα διαβατηριο και μετακομισε μια και καλη σε USA, Σουηδια, Αγγλια, Γαλλια, την ΠΟΛΩΝΙΑ, την Τσεχια, την Σλοβακια, το Καζακσταν την ΑΣΙΑ, την ΑΦΡΙΚΗ, την ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ (το τελευταιο δεν εχει ακομα αλλα αν βαλουν οι γραμμες θα πηγαινουν σφαιρα!) Γενικα οπουδηποτε εκτος Ελλαδας θα ειναι καλυτερα... Παντως μη περιμενεις να βρεις 384 συνδεση ε? 512 αν εισαι τυχερος... Εχει και τα αρνητικα του το εξωτερικο, τι νομιζες, ολα τα κακα μονο εμεις τα εχουμε?
ODT Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μήπως φταίει και η περιοχή...εγώ στο Περιστέρι με 384 forthnet και δεν έχω πέσει ποτέ κάτω από τα 30...και δεν μιλάω για τορεντ ή μουλάρι...εκεί μαμιέται έτσι κι αλλίως...π.χ από το ftp του Πολυτεχνίου(που είναι κι εδώ δίπλα) την 40άρα την έχω στο νερό
Panahs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 basika ama eftege h hol tha allazes isp,opws ithela na kanw egw giati nomiza oti ftaei h forthnet k tha isoun gg..alla twra den exoume kamia lush... E, τώρα να αλλάξω το δωρεάν? Μλκία δεν είναι? Τσάμπα είναι, και με 10 να κατεβάζει τώρα... θα το υποστώ. Απλά είχα σκοπό μόλις τελειώσει να φύγω κατευθείαν από HOL... αλλά τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω μιας και βλέπω ότι όλοι είμαστε GTP !
urezin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 ego ebgala to idio speed test kai phra thn tellas kai dhlosa blabh tora blepoume
screwman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Αυτές τις μέρες όλο και περισσότερα παράπονα ακούγονται περί συνδέσεων Adsl. Αυτός ο ΟΤΕ μας έχει καταστρέψει εντελώς.
FilipposMD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά, υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ είμαι Μαρούσι και μέχρι την Πρωτοχρονιά έπιανα 35-38kb/s με γραμμή ΟΤΕ 384 και HOL. Mε τη νέα χρονιά, η κατάσταση είναι δραματική. Εκεί που κατέβαζα πάνω από 2GB το 24ωρο, τώρα με το ζόρι να κατέβουν 200ΜΒ, το DC++ σε τραγική κατάσταση και το χειρότερο είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι κόβεται τελείως η "ροή". Το router μένει συγχρονισμένο δηλαδή, αλλά αποσυνδέεται το MSN Messenger, οι σελίδες δε φορτώνουν κτλ. Μετά από μισό λεπτο ξαναφτιάχνει και σε λίγα λεπτά ξαναχαλάει. Δοκίμασα και με demo forthnet, τα ίδια χάλια. Πήρα στον ΟΤΕ για βλάβη, ούτε που με ειδοποίησαν τα γαϊδούρια. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Σκεφτηκα κι εγώ να βάλω 512, αλλά μάλλον θα κλαίω απλώς περισσότερα λεφτά. Σουηδία σου 'ρχομαι... Το θέμα είναι γιατί διαλύθηκαν όλα έτσι ξαφνικά. Έτρεξαν όλοι στην προσφορά της HOL;
Xvipes Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 exei akoustei telika tpt apo ton ote?kamia blabh genika?i' apla pitaristika ola ta dslam k den yparxei lush?(ektos an fygeis apo ellada )any info?
aGka8l Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 RE si file ti na su pw simera imuna se enan filo mu me otenet 384 ke den epeyte panw apo 42!poles fores edixse ke 60!!!Menei perioxi vioxim konta sto ktel!esi p vriskese?
Xvipes Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 egw agio iwannh konta sta dikasthria.logika einai se allo dslam,an k apo oti eida genika ta dslam sta xania einai pitarismena....pws mporw na eimai sigouros oti ftaiei ontos to dslam mou re paidia?yparxei kapoios tropos? p.s me bash thn ypografh sou htan to teleutaio sou post?
Xvipes Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 auto to test egine twra 06.32 ta kshmeromata.meta tis 10 to prwi mexri tis 2-3 to brady to inbound katebenei sta 200kbps....
Costinio Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 αφού την εμέρα σέρνεται και το βράδυ είναι ΟΚ, είναι προφανές ότι είναι πρόβλημα γεμάτου dslam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.