sppoulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 "panos_mp" αν θα κάνω μια συναρμολόγηση θα την κάνω σωστά, η οθόνη που αναφέρεις δεν είναι black και αν παρατήρησες το όλο σύστημα το έχω στήσει στα μαύρα!!! Η πιο φθηνή black είναι γύρω στα 360 Euro...Πρέπει να υπολογίσω τα πάντα Επίσης την 6800GS δεν την έχει το e-shop αυτή τη στιγμή τουλάχιστον οπότε όπως καταλαβαίνεις πρέπει να αρκεστώ σε ότι προιόντα έχει το e-shop... Για την ψύχτρα δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα, είναι μιδαμινό το κόστος της οπότε είτε την βάλω είτε αφήσω αυτή του box λίγο με πειράζει. Το τελευταίο όμως φίλε μου δεν το καταλαβαίνω, πως θα μειώσω το κόστος με ένα AMD, πόσο ποιο φθηνός από τον intel pentium D 820 των 260 euro θα είναι ένας AMD;;;
blueviper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Θα πρότεινα να πάρεις κάρτα γραφικών από όπου τη βρεις φθηνότερα...το ίδιο έπραξα κι ο ίδιος, προκειμένου να πάρω μια Geforce 7800GT από τα 420Ε περίπου που είχε στο e-shop, στα 375Ε...ό,τι πιο εύκολο στην τοποθέτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.