jkont Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ τους; Είμαι στα πρόθυρα αγοράς της κάρτας γραφικών.
jkont Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Για να μην απαντάει κανείς υποθέτω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάποιος διαχειριστής ίσως;
evansdimo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Τι εννοεις με τον ορο ασυμβατοτητα? Επειδη η μια ειναι MSI και η αλλη ASUS?
jkont Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μερικές φορές για αδιευκρίνηστους λόγους μερικές μητρικές (λόγω του chipset πχ.) δεν "συνεργάζονται" με κάποιο τμήμα hardware. Κι επειδή η A8V DELUXE έχει αναφερθεί να εμφανίζει τέτοιες ιδιοτροπίες γι'αυτό και έκανα την ερώτηση για να διασφαλίσω την αγορά μου.
costas ioannoy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Σε ιδιο board εχω 9600xt οχι msi αλλα club3d εδω και ενα χρονο και δεν εχω κανενα προβλημα ασυμβατοτητας. Αν αυτο σου λεει κατι....... Βεβαια καλυτερα να παρεις καμια 6600gt
Marker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Auto mporei na ginei kamia fora me kamia mnimi, me grafa proti fora akouo na anaferetai kati tetoio.I moni asymvatotita metaksi grafikon kai mitrikon einai metaksi AGP grafes kai PCI-Ex16 mitrikes kai antistrofa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.