vagpap Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Όχι δεν ισχύει αυτό. Από τη στιγμή που αναλάβει το PowerDVD, η έξοδος βγαίνει στις αναλογικές εξόδους της κάρτας. Επίσης το ίδιο συμβαίνει όταν αναλάβει την αποκωδικοποίηση το chip της κάρτας ήχου. Η ψηφιακή έξοδος, πάντα μεταφέρει κωδικοποιημένο σήμα. Η στερεοφωνική κάρτα δεν μπορεί να βγάλει 5.1 αναλογικά κανάλια. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η ψηφιακή έξοδος της να μεταφέρει το πλήρες DD/DTS σήμα και την αποκωδικοποίηση να την αναλάβει κάποιος εξωτερικός αποκωδικοποιητής (βλ. Inspire5500 Digital ηχεία για παράδειγμα). Προσοχή όμως γιατί κάποιες κάρτες (πχ Live) στο ψηφιακό σήμα δεν μεταφέρουν όλο το σήμα αλλά PCM 2.0...
HomoR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Ego exo tin audigy 2 platinum ex kai ta 5.1 hxeia tis creative..isxyoun gia mena ola osa egrapses pio pano vag gia ton dts kai dolby digital hxo h prepi na kano h na promi8euto kati allo?
vagpap Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Από όσο ξέρω, αυτή η κάρτα βγάζει κανονικά πλήρες ψηφιακό σήμα. Αν τα ηχεία σου έχουν ψηφιακή είσοδο μπορείς να τα συνδέσεις έτσι (βλ. περίπτωση 3), αλλιώς επιλέγεις μία από τις 1,2 και με αναλογική σύνδεση δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Επέλεξε την αποκωδικοποίηση από την κάρτα ήχου. Δηλαδή στο PDVD --> Use SP/DIF και στο mixer της κάρτας μην επιλέξεις το Digital Output Only. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο
HomoR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 na sou po ti exo kani... Exo mia optiki ina kai tin exo sindesi me to 360 kai me tin audigy gia na exo dolby digital hxo..energopihsa so spdif apo ta device seting tis kartas. Otan ola einai ok mou vgazi sta windos ena msg pou lei DOLBY DIGITAL..episis kai apo to xbox douleui giati prin kano auto den akouga tipota otan evaza auti tin epilogi.. Ta exo kani sosta? Des kai pic
vagpap Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Χμ... Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για αυτό το πράγμα. Φαντάζομαι όμως ότι επιλέγοντας στον μείκτη να "ακούς" την DigitalIn είσοδο, προφανώς ακούς... Συνεπώς, αφού το λες και μόνος σου, η συνδεσμολογία δουλεύει... Τώρα δεν ξέρω που μπλέκεται το PowerDVD με την όλη συνδεσμολογία.... Πες μου το πρόβλημά σου να δούμε... (δεν έχω ούτε XBOX ούτε την Audigy..)
HomoR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 To mono provlima mou einai na exo DTS hxo kai den ksero pos..
vagpap Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Το XBox δίνει DTS ήχο? Δεν ξέρω... Αλλιώς παίζε τα DVD από το PC
HomoR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Kanena apo ta 2 den dinei DTS hxo..h sigekrimeni ekdosi tis audigy pou exo mexri dolby digital ypostirizei. Kai kati allo. To ASIO ti einai?
MV_B Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 vevaios kai to xbox dinei dts(toulaxiston to xbox1).Gia to sigkkrimeno logo logo eixa agorasei ton eksoteriko decoder tis creative kai to kalodio rgb pou exei optiki ina epano ta sindeeis meso tis inas kai sta settings tou xbox exei erotima enable dts.Me ixeiakia creative vgazei fantastiko ixo se tainies.fantazomai oti kai sto xbox360 tha isxiei kati analogo.
HomoR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Dn eida kapia epilogi stis ri8miseis tou..exo stero,mono,dloby digital 5.1 kai dolby digital 5.1 me WMA..tipota allo kai se pliroforo pos to epsaksa poly Kai auta pou rotao ta rotao xoris na kani xrisi decoder giati allios etsi DTS dinoun ta panta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.