Προς το περιεχόμενο

psu super flower

deadangels

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw dyo apo afta ta trofodotika http://www.pc-store.gr/details.asp?cat=7&subcat=26&item=121 superflower 500. to ena stamathse na leitoyrgei kai san periergos poy eimai to anoixa kai exasa thn egyhsh.basika apo oti diabasa den kaigete ayto to trofodotiko giati exei asfaleies.stamathse na leitoyrgei otan ebala kati xristoygeniatika lampakia sthn priza sto dwmatio kai apo oti moy eipan ayta dhmioyrgoyn trella problhmata sthn tash opote phra kainoyrgio to idio giati moy fainete poly kalo kai poly poiotiko trofodotiko. poy mporw na to paw mhpws moy allaxoyn thn asfaleia na exw kai to deytero?

Δημοσ.

exo anoiksei polla trofodotika giati eimai kai ego periergos,h asfaleia alazei paneykola lla prepei na jereis pia na baleis.gia ne mh koubalas to trofodotiko bgale thn asfaleia kai phgene thn se ena hlektrologeio (apayta pou poulane fotistika keraies prizes ki tetoia opos o konstantakatos px) na sou dosoun mia idia kai 99% tha doulepsei kanonika.

Δημοσ.

an to paw ekei tha mou to allaxei logika aytos e giati den mporw na thn diakrinw thn asfaleia ginete panikos ekei mesa kai eimai kai asxetos apo eswterika trofodotikwn den xerw giati to anoixa. pantws kalo trofodotiko den thewreite ayto?

Δημοσ.

110 eida oti exei exei kai apospomena.polu kalo fainetai alla ligo akrivo.ego tha paro tagan. prepei nalakso tvra giati exo meinai me q-tec 500(thathele natan) kai exv paragilei 7800gt . h asfaleia moiazei me lanpitsa fthotrioy kulindtikh,diafanhs h asprh 3-4 cm kai sthrhzetai stis 2 akres me kati san mantalakia metalika pano sto panelaki.mh se koroidepsoun kana euro exei to polu ante an to pas ekei sotou tipota gia ton kopo toy an kai paizei na mh sou parei leuta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...