sotoman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 ξαφνικά στον firefox μου εξαφανίστηκαν τα bookmarks!!!και σαν να μην έφτανε αυτό,δεν μπορώ να βαλω αλλα!!!παταω ok αλλα δεν ακνει τίποτα οταν βαζω ενα νέο!!!! βοηθήστε plz
orestis1987 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 μηπως σου εχει κολλησει καμια φορα ο firefox?
memos31 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 1.Kατεβασε αυτο http://mozbackup.jasnapaka.com/ 2.Μπες σε safe mode στον firefox (εχει επιλογη) και αν μπει και τα δεις παρτα dackup με το παραπανω. 3.Απεγκατασταση και εγκατασταση. 4.Μπες(φτιαξε) αλλο προφιλ. 5.Κανε και κανενα σκαν καλου κακου.
giannhsg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 sto c:\documents and settings\USER\application data\mozilla\firefox exei enan fakelo pou leei profiles kai mesa allous dio(logika) pou to ena einai to profile su! apla pare ena .htm arxio apton enan ek ton dio fakelwn (anikse kai ta dio kai des pio einai pou exi ta bookmarks sou) kai kanto paste ston allon epanekinisi firefox k ola tzitzi
sotoman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 ^^^τα κανα ολα.βασικα ετσι κιαλλιως στο C:\Documents and Settings\sotoman\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\2eflcp0t.default\bookmarkbackups εχει κανει backup τα bookmarks οποτε δεν ταχω χάσει. το θεμα ειναι πως ΔΕΝ μπορω να βαλω αλλα bookmarks.παταω ctrl+D και με παραπέμπτει να βαλω όνομα.παταω ok αλλα δεν αντιδρα.σαν αν πατάω στο κενό
sotoman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 ΟΚ παιδια ακυρο!μαλλον ηταν βλακεια μου!
alfista Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μπες σε safe mode στον firefox (εχει επιλογη)... Που την έχει την επιλογή safe mode;
spor_os Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Που την έχει την επιλογή safe mode; Start -> All Programs -> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Safe Mode)
alfista Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Start -> All Programs -> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Safe Mode) Oops, παραήταν εύκολο. Εγώ το έψαχνα στις ρυθμίσεις του firefox. Τhnx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.