Προς το περιεχόμενο

default->Firefox, αλλά άνοιγμα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ link με IE

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω το λέει καθαρά και ο τίτλος, αλλά ας το εξηγήσω κιόλας..

Έχω σαν default browser τον firefox. Είναι όμως κανα 2 links που μπαίνω συνέχεια, και δεν απεικονίζονται σωστά με το firefox, μάλιστα το ένα δεν κάνει και τη δουλειά καθόλου (mycosmos SMS)..

Για να μην ανοίγω συνέχεια τον IE κάθε φορά που θέλω να μπω σε αυτά τα sites, σκέφτηκα να βάλω μια συντόμευση για αυτά τα sites, και να τα ανοίγω με τον IE. Υπάρχει όμως τρόπος να γίνει αυτό? Γιατί τώρα και που τα ανοίγω, τα ανοίγει αυτόματα με το firefox..

Δημοσ.

Αν και δε μου πολυαρέσει ο τρόπος που το κάνει, δηλαδή αργεί, γιατί ανοίγει πρώτα το firefox, μετά ανοίγει τον IE, και όταν ανοίξει το link κλείνει ο firefox, υποθέτω ότι δεν υπάρχει πιο σύντομος τρόπος..

Ευχαριστώ πάντως..

Δημοσ.

Υπάρχει και το "IE Tab" το οποίο ανοίγει σε καινούριο tab του firefox το site,αλλά χρησιμοποιώντας την μηχανή του IE.Εγώ αυτό έχω και μ'αρέσει περισσότερο από το "IE View".Θα το βρεις στο παρακάτω link:

https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=1419&application=firefox

Δημοσ.

Μπορείς και να έχεις προεπιλεγμένο τον Firefox αλλά στον ΙΕ να έχεις αρχική σελίδα τη σελίδα που σε ενδιαφέρει . Έτσι όταν ανοίγεις τον ΙΕ θα πηγαίνεις κατευθείαν εκεί.Απλό αλλά αποτελεσματικό (ελπίζω να μην σε κούφανα).

Δημοσ.

jkont απόλυτα σωστος.. Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο ;)

Θα δοκιμάσω και το IE tab, γιατί κάτι τέτοιο είχα στο νου μου αρχικά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...