chripapa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Για να καταλάβετε τις τελευταίες 2,5 ώρες έχω αλλάξει IP 12 φορές, ενω το μέσο downloading μου από τις 10 το πρωί είναι 15kb/sec!Μπορώ λετε να ζητήσω αντικατάσταση με άλλο router και να μου το αλλάξουν?Δεν θα αρχίσουν τα μα και μου??? Μιλάω για Forthnet......
HQ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 kathiste mia! i forthnet dinei tin egiisi gia ta linksys pou dinei me ta paketa tis?fadazomai pos oxi.....opote logika stin antiprosipia tha apethintheis chripapa . alios tha sou poune ma kai mou . i otenet alaze kati sagem apo oso exo tsekarei alla ta linksys exoun antiprosopeia edo karabinati opote den nomizo na boun se autin tin diadikasia tis eksipiretisis ton pelaton se toso megalo vathmo.(lol)
androu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Το οτι θα αρχίσουν τα μα και μου θα το κάνουν αλλά επειδή υπάρχει πρόβλημα παρε να τους το πείς. Βέβαια εαν ήταν εφικτό να μπορούσεσ να δοκιμάσεισ ένα αλλο ρουτερ κάποιου φίλου σου για να δείς μήπως είναι απο οτε ?
chripapa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Αυτό με το δανικό router δυστυχώς δε μπορεί να γίνει.Τώρα όσον αφορα την εγγύηση, όταν πήρα το ADSL in-a-box plus από το e-shop τους ρώτησα για εγγύηση και μου είπαν ότι η απόδειξη αγοράς είναι η εγγύηση.Από κει και πέρα τι να πω!Πάντως μόλις τώρα τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα με πάρουν αυτοί τηλέφωνο σε λίγο.Για να δούμε τι θα γίνει γιατι είμαι έξω φρενών!!!!!!
chripapa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν.Τελικά με πήραν τηλ.Αρχικά μου είπε να αλλάξω το πρωτόκολο σε 1483 bridged αλλά δεν μπορούσα να συνδεθώ.Τον ρώτησα γιατί και μου είπε ότι ίσως να έφταιγε η γραμμή!Μου είπε επίσης ότι όσοι είχαν πρόβλημα με το router αυτό το έλυσαν αλλάζοντας το πρωτόκολο σε 2516 PPPoE!Είπε ότι μάλλον η γραμμή έχει πρόβλημα και έκανε αίτηση στον ΟΤΕ για βλάβη.Μέχρι τότε το ξαναγύρισα σε 2516...Τα έχω παίξει!!!Έχω φέρει βόλτα ό,τι πρωτόκολο υπάρχει και λύση δεν έχω βρει ακόμα!!!!
sycom Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Το ίδιο ακριβως έκανα χθες το βράδυ. Αυτο μου ειπε η forthnet. Δεν με πετάει αλλα γίνεται disconnect η σύνδεση της κάρτας δικτύου και μετα δεν μπορει να ξανασυνδεθει. Έχω internet κανονικά αλλα δεν μπορώ να μπω στο setup του linksys (192.168.1.1). Η λυση που μου είπε η forthnet γι΄αυτο ήταν hard reset στο modem. Το έκανα και δουλεψε κανονίκα μετα πάλι με ridge mode αλλα πριν από 2 ώρες έγινε πάλι το ίδιο. Δεν έχω ξανακάνει ακόμα reset αλλα πρέπει να κάνω. Δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα.. Θα τους ξανακαλέσω κι ελπίζω να βρεθει κάποια άκρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.