Προς το περιεχόμενο

HELP!Αποσυνδέομαι κάθε τρεις και λίγο!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά παρόμοιο προβλημα με forthnet έχω κ εγώ με το in a box plus. Δεν ξεσυνδέομαι για 5 λεπτά, απλά κοβεται για ένα δευτερόλεπτο και σταματάνε downloads, με πετάει απο το messenger κ.τ.λ....

Κι εμένα πριν από λίγες μέρες ενεργοποιήθηκε (Τετάρτη βράδυ) κ από τότε πολύ χαμηλες ταχύτητες 10-15 kb/s. Κάνω 2 λέπτα να ανοίξω μια σελίδα...

Ειμαι Ξάνθη και η Forthnet μου είπε ότι μεχρι το τέλος της βδομάδας θα φτιάξει γιατί κάνουν αναβάθμιση. Να δούμε...

Δημοσ.

Παιδιά το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ εδώ ένα μήνα, μένω Αθήνα

Έχω μιλήσει με καμιά δεκαριά τεχνικούς απο την forthnet, αλλά και απο τον ΟΤΕ και δεν βρίσκαμε ακρη.

Εδώ και δύο μέρες δεν είχα σύνδεση (Έξαλλος....) ώσπου σκέφτηκα να βγάλω το splitter απο το σταθερό τηλέφωνο (γραμμή PSTN),πιθανών προβληματικό.

Τώρα που σας γράφω δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!!

Βέβαια τώρα δεν έχω δεύτερη γραμμή, θα πάω αύριο να αγοράσω ένα καινούργιο splitter.

Δημοσ.

Τελικά τώρα που το παρατήρησα λίγο καλύτερα δεν αποσυνδέομαι για 5 λεπτα αλλά στιγμιαία.Απλά τα download στο bitcomet που κάνω ξαναπαίρνουν μπρος μετά από κανα πεντάλεπτο.Επίσης παρατήρησα ότι κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζω IP.Αυτό τι ακριβώς σημαίνει?Ότι αποσυνδέομαι και ξανασυνδέομαι με άλλο IP ή ότι απλά αλλάζω IP χωρίς να επηρρεάζεται η σύνδεσή μου?Τέλος, εφάρμοσα αυτά που μου είπε ο Eksarxeia city(Thank's!), δηλαδή αλλαγή από ppoA σε ppoE και από VC σε LCC,και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είναι λίγο καλύτερη η κατάσταση.Όμως διαπίστωσα μεγάλη μείωση στη ταχύτητα(εκεί που κατέβαζα με 30kb/sec τώρα με το ζόρι πιάνω 20!!!). Πάντως και εμένα μου είπαν απο την τεχν. υποστήριξη ότι ίσως φταίει η αναβάθμιση του δικτύου αλλά απ'ότι είδα στο link που μου έδωσε ο Eksarxeia το πρόβλημα είναι γενικότερο και πολύ σοβαρό!

Δημοσ.

ναι ρε γ@μώτο..

Και σε αλλα forum που κοιτάω παρα πόλλοι χρήστες forthnet (Χανιά, νησιά..)έχουν πρόβλημα. Θα περιμένω τώρα μέχρι το τέλος της βδομάδας και θα δούμε.

Παντως κάτι πρέπει να γίνει... και γρ'ηγορα

Δημοσ.

"Επίσης παρατήρησα ότι κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζω Ip.Αυτό τι ακριβώς σημαίνει?Ότι αποσυνδέομαι και ξανασυνδέομαι με άλλο Ip ή ότι απλά αλλάζω Ip χωρίς να επηρρεάζεται η σύνδεσή μου?"

Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κανένας σε αυτό???

Δημοσ.
"Επίσης παρατήρησα ότι κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζω Ip.Αυτό τι ακριβώς σημαίνει?Ότι αποσυνδέομαι και ξανασυνδέομαι με άλλο Ip ή ότι απλά αλλάζω Ip χωρίς να επηρρεάζεται η σύνδεσή μου?"

Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κανένας σε αυτό???

Κάνει αποσύνδεση και να ξανασυνδέεται με άλλη IP.Αν κάθε λίγο και λιγάκι(όπως λες) αλλάζει η IP σου,τότε σίγουρα έχεις μεγάλο πρόβλημα γιατί άλλη δουλειά δεν κάνει το router σου,μόνο σύνδεση και αποσύνδεση κάνει...

Δημοσ.

Eιναι πιστεύω καθαρά θέμα ρούτερ.

Το ρουτερ αυτό εχει ΠΟΛΛΑ προβλήματα, και ίσως γι'αυτον τον λόγο να ξεστοκάρουν μέσω και καλά "προσφοράς"...

Ζητα ΑΜΕΣΗ αλλαγή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...