Προς το περιεχόμενο

HELP!Αποσυνδέομαι κάθε τρεις και λίγο!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει το ADSL in-a-box Plus της Forthnet.Την Πέμπτη μου ήρθε το μήνυμα με το username και το password.Έλα όμως που δεν μπορούσα να μπω στο internet με τίποτα!Όλα τα λαμπάκια στο router (Linksys Wireless WAG354G)ήταν κανονικά αναμμένα εκτός από αυτό με την ένδειξη internet.Πήρα τηλ στν τεχν. υποστήριξη της Forthnet και μετά από 1 ώρα(!) προσπάθειας τελικά το παιδι μου είπε ότι μάλλον είναι θέμα γραμμής του ΟΤΕ και μου έκανε αίτηση για βλάβη.Είπε ότι θα χρειαζόντουσαν μέχρι 5 εργάσιμες.Τελικά την άλλη μέρα τυχαία διαπιστωσα ότι έμπαινα κανονικά στο internet.Όμως μετα από λίγο κατάλαβα ότι κάθε τρεις και λίγο(4-5 λεπτά)αποσυνδεόμουν για περίπου ένα πεντάλεπτο(το λαμπάκι internet στο router έσβηνε)!Οι ταχύτητες που πιάνω όταν είμαι συνδεδεμένος μου φαίνονται καλούτσικες πάντως.Τέλος πάντων ξαναπήρα τηλ στην τεχν. υποστήριξη της Forthnet και μου είπαν να εφαρμόσω ένα άλλο πρωτόκολο που δεν τους έχει εμφανίσει πρόβλημα(επιπλέον είπαν ότι μέχρι και την άλλη εβδομάδα θα κάνουν αναβάθμιση του δικτύου στη Θεσσαλονικη που είμαι και ίσως κάποια προβληματα οφείλονται εκεί).Και με αυτό όμως το πρωτόκολο τα ίδια! Α και κάτι άλλο!Σήμερα διαπίστωσα ότι το εικονίδιο του wireless(η οθονούλα στο taskbar)δεν είναι αναμμένο ακόμα και όταν είμαι κανονικα συνδεδεμμένος και το δίκτυο δουλεύει ρολόι ενώ όταν συνδέω το καλώδιο ethernet μου βγάζει low or no connectivity!Αυτά τα τελευταία(wireless-ethernet)μέχρι χθες δεν είχαν πρόβλημα!Τι γίνεται ρε παιδιά!Είναι θέμα γραμμής ΟΤΕ ή μήπως router;Τι μπορώ να κάνω;Ξέρω οτι μάλλον σας μπέρδεψα αλλά Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΜΕΝΗ !!!Σας ευχαριστώ!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορείς να μας δώσεις τα στατιστικά της γραμμής σου ? Θα τα βρεις κάπου στις ρυθμίσεις του router που θα λέει για SNR margin,Attenuation κα.

Δημοσ.
Μπορείς να μας δώσεις τα στατιστικά της γραμμής σου ? Θα τα βρεις κάπου στις ρυθμίσεις του router που θα λέει για SNR margin,Attenuation κα.

Τι ακριβώς εννοείς? εκεί που λέει encapsulation, VC settings,Router IP, Network Address Server Settings (DHCP) ή μήπως κάτι άλλο? Πάντως SNR margin και Attenuation δεν βρήκα κάπου

Δημοσ.

Sorry alla se pia perioxi eisai?

Kai mena me petaei opote goustarei (exw to usb modem) kai eimai antigonidwn...

Taxythtes exw kanonikes alla tixenei ekei pou den kanw tpt k kitaw irc tsoup ksafnika na pesei...

Kai meta na vgazei oti na nai sfalmata...

Δημοσ.

DSL Status: UP

DSL Modulation Mode: GDMT

DSL Path Mode: FAST

Downstream Rate: 384 Kbps

Upstream Rate: 128 Kbps

Downstream Margin: 31 db

Upstream Margin: 30 db

Downstream Line Attenuation: 24

Upstream Line Attenuation: 11

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...