NeTeD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 ...alla apla me kapws eygeniko tropo kerdizeis perissotera kai epeidh exeis ki dikio den mporoyn na soy poyn de ginetai. Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά όταν οι απροσεξίες γίνονται κατ'εξακολούθηση, παύουν να θεωρούνται απροσεξίες άσχετα αν γίνονται χωρίς πρόθεση. Μία, δύο, άντε τρεις, τους τη χαρίζεις. Όταν όμως το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και ξαναεπαναλαμβάνεται, ε η οργή συσωρεύεται και ξεχειλίζει. Ξέρεις τι μου έχει τύχει εμένα από το Πλαίσιο; Πήρα το κινητό-PDA Qtek S100 όταν πρωτοβγήκε (650ευρώ περίπου) και το βύσμα των ακουστικών δεν δούλευε. Οκ δε τρέχει τίποτα, το πήγα πίσω την επόμενη μέρα και μου το άλλαξαν αδιαμαρτήρητα όπως όφειλαν. Παίρνω λοιπόν το καινούργιο μου, πάω σπίτι, το ανοίγω, όλα φαινόντουσα και λειτουργούσαν σωστά. Και πάω στα System Settings εκεί στην καρτέλα που βάζεις το όνομα του ιδιοκτήτη και ξες τι βλέπω; "poutsa" !!!!!!!!!!! ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ χρησιμοποιημένο από κάποιον... "πλακατζή". Τί να πεις μετά; Παρκάρεις με το αμάξι μέσα στη τζαμαρία τους κρατόντας ένα καδρόνι και όποιον πάρει ο χάρος; ΜΗΔΕΝ σεβασμός στα χρήματα του πελάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 για άλλη μια φορά ο καταναλωτής είναι σε μειονεκτική θέση και αυτό τα λέει όλα...πότε θα σηκώσουμε κεφάλι σ'αυτή τη χώρα κυριαρχεί η ηττοπάθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 το πλαίσιο διαρκώς διαφημίζει προιόντα με λανθασμένα χαρακτηριστικά και κυρίως laptop. τα εμπορικώς επιτυχημένα sony vaio fs115/215 τα διαφήμιζε με ενσωματωμένο bluetooth κάτι το οποίο προφανώς δεν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cromb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Γιατί λοιπόν εγώ να μη πιστέψω οτί η εταιρία δε παραπληροφορεί εν γνώση της τον πελάτη με στόχο το κέρδος; Πόσοι δηλαδή θα πρόσεχαν στο συγκεκριμένο laptop την μπαταρια; Εγώ πάντως μάλλον όχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienHack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μην τους αφηνετε, και αυτοι εκει πονταρουν, οτι περναει το false advertising τους και το συνεχιζουν, ας τους ερθουν 2-3 καταγγελιες και θα σας πω εγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Τελικά πήγα στο πλαίσιο σήμερα και δεχτηκαν το λάθος τους. Για την ακρίβεια οι πωλητές ούτε που γνώριζαν ότι ο υπολογιστής δεν πουλιέται με 8-cell μπαταρία (κάτι αναμενόμενο όπως είχα γράψει σε προηγούμενο post), μάλιστα διαπιστώσανε εκείνη την ώρα ότι και άλλοι φορητοί που αναγράφονταν στα ταμπελάκια ότι έχουν 8cell μπαταρία είχαν 6 cell. Αρχικά προθυμοποιήθηκαν να μου αλλάξουν τον φορητό με έναν 8cell (που όμως δεν υπηρχε όπως ανέφερα και τελικά μου πρότειναν να μου δώσουν κάτι σαν δώρο για να "διορθώσουν" το λάθος τους και πήρα ένα ασύρματο ποντίκι (έλεγα να πάρω μνήμη αλλά είχαν μόνο transend ...) Μικρό βέβαια το δώρο αλλά μου αρκεί η σωστή αντιμετώπιση εκ μέρους των πωλητών. Όσον αφορά την επιχείρηση μάλλον ένα καλό εμπάργκο, και ίσως μια καταγγελία είναι αυτό που της χρειάζεται!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Θα προτιμούσα να αλλάξω τον γενικό τίτλο του θέματος με αυτον: Παραπλάνηση διαφημιστικων ΠΛΑΙΣΙΟΥ για χωρητικότητα μπαταρίας πώς μπορεί να γίνει αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienHack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 κατσε να δω μπας και ο δικος μου ειναι το ιδιο στυλ , μηποσ προλαβω να παρω και εγω κανα ασυρματο ποντικι δωρο μια που θελω και ενα... Ποσα cell εχει η μπαταρια μου που το βλεπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Να παρω κι εγω ενα φορητο απο το Πλαίσιο γρήγορα,μπας και σπιτώσω ποτέ την Μαρία,8 χρόνια αστεφάνωτη την έχω.Λετε να μου δωσουν εκεινη την βιλίτσα που χω βαλει στο μάτι;Ή εστω να δωσουν δουλεια στον ξαδερφο μου που μολις βγήκε απο την φυλακή;Ένα κιλό κρέας ίσως;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankGambale Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Πήγαινε στο ΙΝΚΑ: http://62.192.64.71/ και μετά υποβολή καταγγελίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeminiMAX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Επισης γραφει στο site του Πλαισιο οτι διαθετει ειδικό σύστημα -HD to go- το οποιο αν δεν κανω λαθος ειναι αναληθες... Θυμαμαι οταν εψαχνα στα μαγαζια το -HD to go- το ειχε το Μ70-159 και οχι το Μ70-122. Η μπαταρια του ειναι 4000mAH τωρα για cells δεν ξερω. Και τα Harman Kardon ηχεια νομιζω οτι τα εχει μονο το Μ70-159, το Μ70-122 αν και εχει ιδιο case δεν νομιζω να τα εχει. Αυτο το λεω γιατι οταν εβλεπα το Μ70-159 ειχε τα αυτοκολητα για το -HD to go- Karman Hardon, ενω το Μ70-122 οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienHack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 χχαχαχα, ελπιζω να μην κοροιδευεις κακοπροερετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeminiMAX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δεν θα εκανα ποτε πλακα με αυτα τα θεματα. Η τσεπη του καθενος ειναι κατι ''ιερο'' και δεν θα επαιζα ποτε. Αλλα οταν βλεπεις οτι το Μ70-159 να εχει πανω στο πλαισο της οθονης το αυτοκολητο -HD to go- και κοντα στο αριστερο ηχειο το αυτοκολητο Karman Hardon ενω το Μ70-122 οχι εσυ τι θα σκεφτοσουν??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 na pw gia akoma mia fora pws ta katasthmata ths en logw alysidas 8a eprepe na leitourgoun apla san showrooms? egw apofeugw epityxws na agorazw pragmata apo 'kei. omws to episkeptomai syxna kai blepw apo konta ta proionta pou me endiaferoune ki epeita ta paragkelnw apo to hlektroniko katasthma pou me symferei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Τα ηχεία ίσως δεν είναι harman kardon. HD to go δεν είναι αλλα δεν μπορείς να πείς τιποτα γιατί τουλάχιστον στο μαγαζί δεν αναφέρεται. Όσον αφορά την μπαταρία βλέπεις τον κωδικό της και μετά από το manual ή από το site μπορείς να δείς αν είναι 8cell ή 6cell. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας που να πωλείται με 8 cell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.