Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 kai parea me mena gianni diladi pires ti altec eipes thelo ktl ktl kai den esteiles kapoia aitisi stin teledome na peis oti theleis na diakopseis mazi tis? Ενα απλο τηλεφωνο στην Altec εκανα και αυτοματα με το που ενεργοποιηθηκε κοπηκε η Teledome. :)
JiKL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 παιδια σε εμενα δεν δουλευει η altec εδω και καμια ωρα βεβαια το πηρα χαμπαρι δεν ξερω ποση ωρα συμβαινει γενικως.. Ουτε το site ουτε τιποτα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Το site ουτε σε μενα δουλευει αλλα κλισεις τωρα κανω....Πριν μια ωρα η γυναικα μου δεν μπορουσε καθολου να καλεσει αλλα μονο μας καλουσαν...:???: :???: :???: :???:
Sadako Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω.. Για να μπεις σε αυτό το πρόγραμμα, αλλάζεις μόνιμα αριθμό?? Το δικό ΜΟΥ αριθμό εννοώ, δηλαδή αυτόν που σε καλούνε..
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω.. Για να μπεις σε αυτό το πρόγραμμα, αλλάζεις μόνιμα αριθμό?? Το δικό ΜΟΥ αριθμό εννοώ, δηλαδή αυτόν που σε καλούνε.. Δεν αλλαζεις κανενα αριθμο...Απλα μπαινει προεπιλογη το προθεμα της Altec telecom στον αριθμο που ηδη εχεις για τις εξερχομενες κλισεις. :-D
JiKL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Οπως τα λεει ο γιαννης... Λογικο να μπορουνε να σε παρουνε αλλα να μην μπορεις να παρεις ...αφου οταν σε παιρνουν η διαδικασια γινεται μεσω οτε..ενω οταν παιρνεις γινεται μεσω altec η οποια ειχε και το προβλημα!
Sadako Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Άλλος ένας ευχαριστημένος χρήστης της υπηρεσίας. Πιστεύω ότι το μεγάλο τους κέρδος είναι ότι σύμφωνα με στατιστικές οι περισσότερες κλήσεις που κάνουμε δεν διαρκούν πάνω από 1' date='2 λεπτά με αποτέλεσμα να εισπράτουν και για αυτές 0,098 αντί για 0,026. Όπως και να'χει η υπηρεσία φυσσάει! Αντι για 1777, αυτό που έκανα εγώ είναι να βάλω σε άλλο Msn της Isdn προεπιλογή χωρίς το πρόγραμμα.[/quote'] Αυτό πες λίγο μάστορα πως το έκανες.. Γιατί κι εγώ έχω adsl over ISDN. Θέλει τίποτα ιδιαίτερο? Καμιά ειδική ρύθμιση η υπηρεσία της ISDN? Γιατί αυτό με τα msn της isdn δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, κινέζικο μου ακούγεται.. Και δηλαδή δεν υπάρχει καμιά επιβάρυνση στην altec? Κανένα πάγιο?? Γιατί αλλιώς, αν μπορείς να κοντρολάρεις ποιες θα είναι οι σύντομες κλήσεις και ποιες οι μεγάλες για να χρησιμοποιείς αντίστοιχα ote και altec, ακούγεται super η φάση..
JiKL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 to super einai apla ligo...an skeftheis oti exo milisei 1500lepta (apo ta opoia to 90% iperastika) me xreosi 3.6 euro MONO...xoris kamia alli epivarinsi Sinolika exo "xasei" 3 mikres kliseis(allios to ipologiza allios irthan) kai kamia klisi pros kinita me altec fisika!
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Σημερα απο το απογευμα η Altec telecom εχει προβλημα ορισμενες φορες και στην σταθερη τηλεφωνια και στο internet.Για σιγουρια βαλτε το 1733 μπροστα απο καθε κλιση. :mrgreen: :mrgreen:
Sadako Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδή αυτό το 0,098 ευρώ/κλήση ισχύει ΚΑΙ για τα υπεραστικά?? :shock: Και δεν έχει ΟΥΤΕ πάγιο ούτε τίποτα?? Και πως την ενεργοποιώ αυτή την υπηρεσία?? Παίρνει ώρα? Ή γίνεται αμέσως??
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδή αυτό το 0' date='098 ευρώ/κλήση ισχύει ΚΑΙ για τα υπεραστικά?? :shock: Και δεν έχει ΟΥΤΕ πάγιο ούτε τίποτα?? Και πως την ενεργοποιώ αυτή την υπηρεσία?? Παίρνει ώρα? Ή γίνεται αμέσως??[/quote'] Ετσι ακριβως ειναι...Θελει 4-5 μερες να ενεργοποιηθει με ενα απλο τηλ στην Altec (13813). :-D
Enedra Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη παρόμοιο θεμα' date=' αλλά ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=153 [i']Το νέο πρόγραμμα Altec Σταθερή σας προσφέρει τώρα χρέωση ανά κλήση με μόνο ? 0,098 και όχι ανά λεπτό ομιλίας για όλες τις αστικές και υπεραστικές σας κλήσεις, χωρίς μηνιαίο πάγιο.[/i] Δε φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; 0,098 ευρώ και μιλάω όση ώρα θέλω; Δηλαδή παίρνω τηλ. ξεχνάω να το κλείσω και πάλι πληρώνω 0,098? Check this out: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128062
sorceress Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Check this out:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128062 ok, ekana search de to vrhka, to evala. polu argotera vevaia anakalupsa pws hdh uphrxe to idio 8ema...kai? na to vgalw? pws?
R_Barrichello Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Τελικα ρε παιδια τι παιζει με το ISDN? Μπορω να βαλω το εν λογω προγραμμα τη ς Altec μονο σε ενα MSN η πρεπει να το βαλω σε ολη τη γραμμή? Πηρα τηλεφωνο την τεχνικη υποστηριξη και δεν ηξεραν την τυφλα τους... Αυτο που θελω εγω ειναι να εχει το MSN μου αυτο το Altec και το κυριο τηέφωνο της ISDN να εχει ΟΤΕ. Γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.