sorceress Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη παρόμοιο θεμα, αλλά ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=153 Το νέο πρόγραμμα Altec Σταθερή σας προσφέρει τώρα χρέωση ανά κλήση με μόνο € 0,098 και όχι ανά λεπτό ομιλίας για όλες τις αστικές και υπεραστικές σας κλήσεις, χωρίς μηνιαίο πάγιο. Δε φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; 0,098 ευρώ και μιλάω όση ώρα θέλω; Δηλαδή παίρνω τηλ. ξεχνάω να το κλείσω και πάλι πληρώνω 0,098?
NiCkReD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 1. Η πρόσβαση στο δίκτυο της Altec Telecoms γίνεται μέσω Προεπιλογής φορέα δίχως τέλος ενεργοποίησης για τον συνδρομητή τι κερδιζουν ρε παιδια εχοντας προεπιλεγμενο φορεα? οι περισσοτερες προσφορες,αν οχι ολες θελουν προεπιλογη!
sculper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 εγώ έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα και είναι Τέλειο έχει και on-line παρακολούθηση λογαριασμού....είναι πολύ καλύτερη η Altec από την Teledome που έχι κάτι αντίστοιχο....αλλά με πολλές χρεώσεις! ποιότητα ήχου άψογη!
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Το εχω αρκετο καιρο και ειναι πολυ καλο...Απλα δεν ειναι τοσο νεο !!!!! Μου ηρθε λογαριασμος 23 ευρω με τον ΦΠΑ , ενω με τιμολογια ΟΤΕ θα πληρωνα 266 ευρω + ΦΠΑ. :) :)
giankyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 ki egw to exw, einai apisteuta symferon 3 logariasmoi mou hr8ane kai to megalytero poso htan 7 eura! syn oti sou dinei allh ais8hsh otan milas sto thlefwno. desmeuontas mas me thn proepilogh, kerdizoun tous kalesmenous kai tous filoksenoumenous pou exoume sto spiti kai 8a shkwsoun to thl gia na paroun 3 thlefwnakia tou misou leptou. sygkekrimena egw thn eixa pathsei me th mana mou, pou ths eipa na bazei to 1777 (ote) prin ap' otidhpote kalesei (gia na mh th mperdeuw me leptomeries tou typou ligotero 'h perissotero apo 4 min). ksexasthke ena prwi pou eperne se kati dhmosies yphresies me apotelesma na fortw8w gyrw sta 2 eura akyres klhseis..
skiabox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Εγω τους ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειχανε πει οτι η προεπιλογη φορεα ειναι υποχρεωτικη.Να ρωτησω κατι πανω σε αυτο : αν θελησω καποια στιγμη να χρησιμοποιησω οτε τι γινεται?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 αν θελησω καποια στιγμη να χρησιμοποιησω οτε τι γινεται? Παιρνειςτο 1777 μπροστα και οι κλισεις πανε μεσω ΟΤΕ. Το κανω για προγραμματισμενες κλισεις που ξερω οτι θα εχουν μικρη διαρκεια. :)
polaki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Εχω και εγω το ιδιο πρόγραμμα, για τον Δεκέμβριο, ειχα μιλήσει 1480 λεπτά περίπου και το κόστος ηταν ΑΣΤΕΙΟ... 9 ευρώ! :d (παραδέχομα, ειχαμε κανει το τηλέφωνο σκουλαρίκι!)
sharky.gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Άλλος ένας ευχαριστημένος χρήστης της υπηρεσίας. Πιστεύω ότι το μεγάλο τους κέρδος είναι ότι σύμφωνα με στατιστικές οι περισσότερες κλήσεις που κάνουμε δεν διαρκούν πάνω από 1,2 λεπτά με αποτέλεσμα να εισπράτουν και για αυτές 0,098 αντί για 0,026. Όπως και να'χει η υπηρεσία φυσσάει! Αντι για 1777, αυτό που έκανα εγώ είναι να βάλω σε άλλο Msn της Isdn προεπιλογή χωρίς το πρόγραμμα.
Tetix Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αντίστοιχο για το πακέτο της Teledome, το οποίο έχω... Μου είπαν ότι θα βάζω το 1775 μπροστά για να παίρνω τηλ με 10λεπτά/κλήση περίπου αλλά αυτό θα ισχύει για τις 10 πρώτες μέρες μόνο! Όμως εγώ εδώ και 2 μήνες το κάνω αυτό με το 1775. Μήπως τις τελευταίες μέρες έπρεπε να παίρνω χωρίς το 1775 μπροστά ή όχι ακόμα;
Donacgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 afto einai aplos proepilgi forea? kai oxi kati san ip phone? an einai na to kano kai ego spiti mou giati i mana mou xexnaei na klisei to tilefono otan pernei.
JiKL Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Tetix kata pasa pithanotita tha eprepe na exei energopoiithei i proepilogi forea sou kai na min xreiazetai na vazeis 1755 mprosta.. Alla i teledome exei toso xalia eksipiretisi pelaton pou den se pernei na se eidopoiisei prepei na miriseis ta nixia sou! An den eixes prin valeis teledome apokripsi, pare tilefono to kinito sou xoris 1755 an sou vgalei apokripsi perneis meso teledome kai proepilogis forea! apo tis 9/1 mexri tis 17/1 exo milisei...... 740 lepta(640 iperastika, 100 astika) me poso xreosi lete??? 1,57 euro Episis me piran tilefono simera apo tin teledome na me rotisoun an exo dosei ego entoli na allaksei i proepilogi forea apo teledome se altec...tous eipa veveaotata nai kai mou lene tha mou peite tous logous???leo fisika tha sas tous po 1)xalia eksipiretisi pelaton 2)0.99 koroideia eksoda apostolis logariasmou 3)online parakolouthisi tis altec (ksexasa na po gia ta 8 euro kai ta 75 deuterolepta pros kinito) Kai ti mou apantaei i thea??? Tha deite tora pou stin altec tha sas xreonoun tis anapantites(ntouuuf)...Tis apantao vlepo ton logariasmo mou kathimerina sto internet kai den exo akousei apo kanena kati tetoio.. Kati asxeto osoi eixate teledome kai tora altec iparxei kapou i aitisi ipanaxorisis sto site tis teledome?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Kati asxeto osoi eixate teledome kai tora altec iparxei kapou i aitisi ipanaxorisis sto site tis teledome? Εγω εκανα την αλλαγη αλλα μεσω Altec μονο.Δεν ειδα καποια αιτηση υπαναχωρισης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 afto einai aplos proepilgi forea? kai oxi kati san ip phone? an einai na to kano kai ego spiti mou giati i mana mou xexnaei na klisei to tilefono otan pernei. Απλα προεπιλογη θελει...Τιποτα αλλο.Φερτη μαννα σου να κανει παρεα με την ....γυναικα μου !!!!! :mrgreen: :mrgreen:
JiKL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 kai parea me mena gianni diladi pires ti altec eipes thelo ktl ktl kai den esteiles kapoia aitisi stin teledome na peis oti theleis na diakopseis mazi tis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.