sppoulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Ρε παίδες, ας με διαφωτίσει και εμένα κάποιος... Χτες κατέβασα από το site της ΑΤΙ τον τελευταίο mobility driver για την κάρτα γραφικών μου (9700) αλλά σε κάθε επανεκκίνηση μου βγάζει σφάλμα το catalyst control center... Γιατί;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δεν γράφεις και αρκετές λεπτομέρειες για να βοηθηθώ και πολύ, αλλά, μία πρώτη σκέψη: Έχεις εγκαταστήσει το .NET framework? το catalyst control center είναι .NET εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SonicZ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 exw tin entypwsi oti prepei prwta na kaneis apegkatastasi sto proigoumeno prin valeis to kainourgio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Τυχαία είπα να το βάλω και εγώ και είμαι στη λίστα με τους κατασκευαστές που προτείνει η ατι Alienware Arima Clevo Eurocom Falcon Northwest FIC HyperSonic PC Mitac MSI Pro-Star RockDirect Sager Uniwιll Velocity Micro VoodooPC Και σε μένα τα ίδια κάνει και έβαλα το control panel από τους γνήσιους οδηγούς του κατασκευαστή του φορητού μου.Παλιότερα έβαλα και τους οδηγούς του patje"s και πάλι το ίδιο πρόβλημα.Πάντως δεν με ενοχλεί άμα έχω οδηγούς από το original control panel του φορητού μου.Αμα δεν σε ενοχλεί και εσένα κάνε έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sppoulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον και έγω τους drivers από το φορητό θα βάλω γιατί παρόλο που έχω το net.framework 2.0, το catalyst control κολλάει... Αν ξέρει κανένας καμία άλλη λύση ας την προτείνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 omega και ξερό ψωμί!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
My8os Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Για όσους ο φορητός δεν είναι σε αυτούς που υποστηρίζει η ati στους mobility drivers, όπως ο δικός μου (Fujitsu Siemens, με κάρτα X700) και μια και το ανέφερε ο palawiaris: δοκιμάστε το DH Mod tool V3. Με την βοή8εια του έβαλα τους 5.12 που είναι για desktop κάρτες...μόνη διαφορά οτι δεν μπαίνει το catalyst control. Παρόλα αυτά όλα δουλεύουν μια χαρά και μου έπαιξε και χωρίς κολήματα το NFS-MW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 παρόλο που έχω το net.framework 2.0 to thema einai to 1.1 to exeis? den einai pros ta piso simvato to 2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdevil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 H ATI απόσο ξέρω δεν βγάζει πλέον mobility drivers οπότε κατεβάζεις τους κανονικούς και τους κάνεις mod σε mobility. Δες και εδώ για ποιο αναλυτικά http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=116918 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 gdevil η ατι βγάζει τους Catalyst Mobility αλλά σε ορισμένους φορητούς.Το πρόβλημα είναι δεν δουλεύει το control panel.Kαι σε αυτή την φάση εγώ βάζω μόνο το contol panel από τους κανονικούς οδηγούς του κατασκευαστή του φορητού μου,και τους οδηγούς της κάρτας γραφικών βάζω από την σελίδα της ΑΤΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 loipon tha sa pw ena mystiko!!!katebaste tous teleytaious drivers apo to site ths ati(oxi tous mobile ,tous kanonikous)kai egatasthste tous me to parakto programa.... mhn to peite oute tou pappa... http://www.driverheaven.net/patje/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienHack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Εμενα παντος στην X800 Xt mobility μου μπηκαν οι drivers κανονικα. προσεξτε μονο να εχετε το Framework 2 και να κατεβασετε τους mobility drivers οχι τους κανονικους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.