Προς το περιεχόμενο

Hl2 Or Fear???

sno0py

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το F.E.A.R. αυτό που ακούω συνέχεια είναι η φοβερή ατμόσφαιρά του. Μετράει κι αυτή' date=' δε λέω, αλλά αν είναι να λέμε κυρίως για ατμόσφαιρα θα παίζαμε ακόμα Clive Barker's Undying (το οποιο δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα κατά τη γνώμη μου).

[/color']

Aκριβώς!!! Συμφωνώ 100%.

Από άποψης ατμόσφαιρας υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια από το FEAR (Α ρε Undying....). Το παιχνίδι κατ'εμέ σώθηκε λόγω των εφέ που είχε. Το σενάριο ήταν καλό, θα μπορούσαν να το κάνουν τέλειο, αλλά η πλοκή ήταν για τα μπάζα. Το τέλος του ήταν πολλά υποσχόμενο και ελπίζω στο FEAR 2 να μήν υπάρχουν τα ίδια σφάλματα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Programmatistika ta sigrinoume ta paixnidia?

To FEAR exei na dixei kainouria pragmata...to hl oxi

To HL2 vghke ena xrono prin to Fear opote den mporoume

na kanoume kati tetoio...

Δημοσ.

AI to half life???

To HL ehei aniparkto AI oi kakoi oloi enrgopoiounte me trgers,den fenete pou8ena na epikoinonou,apla erhode panw sou! Sto Fear rihnou katw kanapedes kai doulapes gia kalisi..imarton! Os gia to physics eheoun prigithei alla paixnida opos to Tresspasser! Oso gia to gravity gun...des kirby's adventures!

Δημοσ.
AI to half life???

To HL ehei aniparkto AI oi kakoi oloi enrgopoiounte me trgers' date='den fenete pou8ena na epikoinonou,apla erhode panw sou! Sto Fear rihnou katw kanapedes kai doulapes gia kalisi..imarton! Os gia to physics eheoun prigithei alla paixnida opos to Tresspasser! Oso gia to gravity gun...des cirby's edventures![/quote']

Μισό λεπτό τώρα, γιατί ειλικρινά μπερδεύτηκα. Το ΑΙ του HL2 δεν είναι ανύπαρκτο, μπορεί του FEAR να είναι πιο εξελιγμένο (πιστεύω στα λεγόμενά σου και σε ότι έχω διαβάσει στο internet, αφού δεν το έχω παίξει παρά ελάχιστα) αλλά οπωσδήποτε και του HL2 είναι αξιόλογο. Και 1 χρόνο παλαιότερο.

Για τα physics, ελπίζω να κανω λάθος και να μην εννοείς αυτό το Trespasser, άγνωστο παιχνίδι του 1998 που πήγε άπατο...αλλά μάλλον δεν κάνω λάθος.

Για το gravity gun είχα τις υποψίες μου ότι έχει εμφανιστεί και αλλού πιο πριν, χωρίς να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, αλλά τουλάχιστον παιχνίδι Cirby's Adventures δεν κατάφερα να εντοπίσω στο internet. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει, μπορεί απλώς να μην ξέρω να ψάχνω. Αλλά το ότι δεν βρήκα τίποτα με την πρώτη, κάτι σημαίνει για το ίδιο το παιχνίδι...

Τελοσπάντων, να ξαναπω μια τελευταία φορά ότι ούτε από την Valve τα παίρνω, ούτε το FEAR έχω παίξει, μια γενική εντύπωση έχω κι αυτήν εκφράζω.

Ορίστε κι ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον thread σχετικά με την "κόντρα" των 2 παιχνιδιών :

http://www.hlfallout.net/forums/index.php?showtopic=48260&st=0

(τα Doom 3 και Quake 4 που είναι? με αυτά ασχολείται κανένας? από όσα έχω διαβάσει, τελικά το gameplay ακόμα υπερέχει των γραφικών στις προτιμήσεις μας).

Δημοσ.

Kirby einai ena roz anthropaki pou rufaei antikimena kai ta petaei stous kakous..ekane tin emfanisi tou tin dekatia tou 90' sto NES kai apo tote egine ena apo ta simbola tis nintendo.

To tresspasser to epexes i pali apla bgazeis simperasmata etsi? Paixto kai meta pais mou gia physics k kenotomeis tou HL.

Oso gia kati Doom, Quake kai Painkiller pou mpikan stin koubenta...paidia afta einai mia ALLI katigoria paixnidion Massive kill FPS. Den iparhei sigrisi einai sa na sigrinoume to ff me to Diablo. Allo stoxo exei to kathena alla paixnidia gia alous gamer.

Δημοσ.

Τελικά παιδιά μου, μου φαίνεται ότι παρόλη την αναμονή του HL κλπ η μεγάλη ΒΟΜΒΑ ήταν το FAR CRY! Tέτοια χαρά σε video game (την στιγμή που βγήκα στην ζούγκλα) σπάνια έχω ξανανιώσει. Το παιχνιδάκι τα είχε όλα: Γραφικά, ΑΙ, gameplay και ΔΙΑΡΚΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααα.......

Δημοσ.
Kirby einai ena roz anthropaki pou rufaei antikimena kai ta petaei stous kakous..ekane tin emfanisi tou tin dekatia tou 90' sto NES kai apo tote egine ena apo ta simbola tis nintendo.

Ομολογώ ότι πρώτη φορά το ακούω.

To tresspasser to epexes i pali apla bgazeis simperasmata etsi? Paixto kai meta pais mou gia physics k kenotomeis tou HL.

Θα ήθελα να το τσεκάρω αλλά πραγματικά δεν έχω χρόνο να δω παιχνίδι του 1998, που παίρνει 35-50% σε όλα τα ranking sites.

Oso gia kati Doom, Quake kai Painkiller pou mpikan stin koubenta...paidia afta einai mia ALLI katigoria paixnidion Massive kill FPS. Den iparhei sigrisi einai sa na sigrinoume to ff me to Diablo. Allo stoxo exei to kathena alla paixnidia gia alous gamer.

Συμφωνώ. Και πάντα θα προτιμώ gameplay over graphics. Γι'αυτό το έχω γυρίσει στο Darwinia τελευταία.

Δημοσ.

Telika apo oti vlepw apo mia genikh apopsh ston Throno twn fps

paramenei to HL2 k anupomonw na dw poio tha kataferei na to riksei

an k nomizw k "fovamai" auto pou tha to riksei apo ton throno tha einai

mia sunexeia tou idiou titlou...

k an den uphrxe to steam na thn xalasei stous gamers pisteuw to

HL2 tha eixe polu pio thetika sxoleia k perisoteroi tha eixan "niwsei

sto petsi tous" thn xara na paizw game pou me magepse-porwse:)

Auta apo emena:P

Δημοσ.

apo afta ta 2 to HL to FEAR mou fanike ligo asteio an thelei na exei kai stoixeia horror mesa. oso gia to PAINKILLER pou proanaferthike gia mena apo ta kalitera paixnidia tou eidous pou exo paixei pote mou apla F.O.V.E.R.O! ! !

Δημοσ.
apo afta ta 2 to HL to FEAR mou fanike ligo asteio an thelei na exei kai stoixeia horror mesa. oso gia to PAINKILLER pou proanaferthike gia mena apo ta kalitera paixnidia tou eidous pou exo paixei pote mou apla F.O.V.E.R.O! ! !

2i fora pou to lew...Painkiller,doom Quake einai mass killing paihnidia kai anoikounn se ALLI katigoria apo to FEAR to HL kai to FAR CRY ta opoia ektos apo simadi hriazese kai ligo mialo gia na ta paixeis..

Δημοσ.

Κατ'αρχην τη σχέση έχει το Half Life 2 όχι μονο με το F.E.A.R. αλλά και με όλα τα άλλα FPS.....ανήκουν στην ίδια κατηγορία μήπως?

Δε νομίζω.....Απλά το HL2 δείχνει πώς πρέπει να είναι τα FPS ενώ το FEAR και όλα τα άλλα είναι απλά FPS μαζικής κατανάλωσης.....

Εξαρχής δεν έπρεπε να γίνει τέτοιο post....είναι διαφορετικά πράματα...

**Αλλά δε βαριέσαι...εδω σε πολύ παλιότερο poll του insomnia για ποιό είναι το αναμενόμενο παιχνιδι για το 2004 και ψηφίσατε το Max Payne 2 έναντι HL2 και Doom3

Που το θυμήθηκα πάλι αυτο....ακόμα γελάω!!!!!

Δημοσ.

Doom, Fear, Painkiller, Serious Sam, HL, Farcry, όλα το ίδιο είναι.

Τώρα για το πού θέλει μυαλό και πού όχι, αυτό είναι άλλο καπέλο. Κατ'εμέ, περισσότερο μυαλό ήθελε το Serious Sam, που έπρεπε με στρατηγικές κινήσεις να βγάλεις 500+ μπαρμπαδέλια που τη πέφταν πάνω σου, παρά στο FEAR, που πατούσα ένα bullet time και οι κακοί πεθαίναν πρίν καλά καλά καταλάβουν από πού τους ήρθε.

Το FEAR μπορούσε να ήταν κορυφαίο, αλλά με αυτή του τη δομή δυστυχώς δεν έχει κάτι να ξεχωρίσει. Το Painkiller είχε πιό "φοβιτσιάρικη" ατμόσφαιρα, ενώ το Undying παραμένει κορυφή.

Το HL2 όσο έπαιξα, ήταν πολύ πιό καλο-δομημένο, αλλά οι δραμαμίνες μου φέρναν υπνηλία (άτιμο FoV...)

Και τέλος, όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε, το FarCry ήταν η υπέρτατη έκπληξη. Το παιχνίδι απλώς τα είχε όλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...