kirimis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δεν εχει αναγκη το chipset... Αλλες μητρικες στο ιδιο σημειο εχουν passive. Οπως και να εχει, αμα το κουτι ειναι καλο και υπαρχει επαρκης αερισμος τοτε δεν συντρεχει λογος ανυσηχιας. Το συγκεκριμενο chipset το εχω τεσταρει με αλλη μητρικη σε extreme συνθηκες χωρις καν ανεμιστηρες στο κουτι για μηνες.... no problem at all.
Stratos2004 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δεν θα "πω" για την συγκεκριμενη μητρικη ....Ειχα MSI K8N nF4 Ultra και μετα απο μερικα reviews που διαβασα ... μαλλον ΓΕΝΙΚΑ το NF4 chipset ευθυνεται για αρκετες "ασυμβατοτητες" αλλα και πολλες ασταθιες . Το εκανα "περα" και πηγα στην ΑΤΙ εντελως "αδιαβαστος" και μπορω να πω πως πραγματικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ...εκτος του οτι δεν θα μπορεσω ποτε να υλοποιησω SLI ( κατι που μου ειναι αδιαφορο ) αλλωστε εδω μπορω , αν χρειαστει ποτε , να κανω Crossfire....
S2Katana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δεν εχει αναγκη το chipset... Αλλες μητρικες στο ιδιο σημειο εχουν passive. Οπως και να εχει' date=' αμα το κουτι ειναι καλο και υπαρχει επαρκης αερισμος τοτε δεν συντρεχει λογος ανυσηχιας. Το συγκεκριμενο chipset το εχω τεσταρει με αλλη μητρικη σε extreme συνθηκες χωρις καν ανεμιστηρες στο κουτι για μηνες.... no problem at all.[/quote'] Kαλο αυτο.Και τι θερμοκρασιες ειχες?
getty Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δεν εχει αναγκη το chipset... Αλλες μητρικες στο ιδιο σημειο εχουν passive. Οπως και να εχει' date=' αμα το κουτι ειναι καλο και υπαρχει επαρκης αερισμος τοτε δεν συντρεχει λογος ανυσηχιας. Το συγκεκριμενο chipset το εχω τεσταρει με αλλη μητρικη σε extreme συνθηκες χωρις καν ανεμιστηρες στο κουτι για μηνες.... no problem at all.[/quote'] Σημαντικό, μιλάς για καλοκαίρι? και τι θερμοκρασίες χτύπαγε (και για το θερμόμετρο πάντως έχουν ακουστεί αρκετά γιατί δε βρίσκεται ακριβώς στο chipset αλλά δίπλα σε ένα ¨βαρελάκι¨, οπότε μπορεί να γράφει 38 temp και το chipset να καεί για τα καλά). Εγώ πάντως όταν έκλεινα όλα τα ανεμιστήρια του case το φοβόμουν αρκετά οπότε τα ξαναάνοιγα.
bill7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Η τιμη στο πλαισιο ,στο στοκ παντα, ειναι 85 ευρω!Κ εχει γυρω στα 50 κομματια!Η απορια ειναι γιατι τοσες πολλες στο στοκ ενω το προιον δεν ειναι ξεπερασμενης τεχνολογιας ή δεν πωλειται πια!
dimitris74 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Η τιμη στο πλαισιο ,στο στοκ παντα, ειναι 85 ευρω!Κ εχει γυρω στα 50 κομματια!Η απορια ειναι γιατι τοσες πολλες στο στοκ ενω το προιον δεν ειναι ξεπερασμενης τεχνολογιας ή δεν πωλειται πια! απλα απο οσο εχω δει το πλαισιο παραλαμβανει RMA μαζεμενα και τα βαζει απευθειας στο stock house, εχω πετυχει αρκετες φορες RMA απο asus με μητρικες, καρτες γραφικων, dvd klp
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Πολυ χαμηλα επεσε η τιμη της!Πιστευα οτι θα κραταγε περισσοτερο την τιμη των 130 ευρω που ειχε οταν την αγορασα εγω τον Ιουλιο!
dimitris74 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Πολυ χαμηλα επεσε η τιμη της!Πιστευα οτι θα κραταγε περισσοτερο την τιμη των 130 ευρω που ειχε οταν την αγορασα εγω τον Ιουλιο! η τιμη που λεει το παλικαρι ειίναι στο stock house, aka bulk χωρις καλωδια και τα σχετικα, σκετη μητρικη, καινουρια απο οσο εχω δει παει στα 130
Marker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Omoiopa8is kai egw.... Prosoxh einai asymbath kai me PCI kartes poy 8eloun 5v Distixos den mporw na balw mia Doriforiki SkyStar2 poy i8ela.... Ego exo tin ASUS A8N-E pou einai oloidia ektos apo to SLI(an ai mporo na tin kano sli ean valo to bios tis A8N-Sli, dioti exo ena pci-e x4). I Skystar douleuei xoris provlima. Epeidi exei to idio chipset fan me tin SLI evala passive zalman cooling, alla meta, logo tou AC silencer pou pira gia tin 6600gt, epeidi xtupouse pano sto passive zalman, to ksanallaksa kai evala ena titan cooler apo xalko to opoio itan pio isixo, alla oxi arketa, kai tora to kontrolaro meso fan controller
thefirestarta Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Εγώ είχα φάρδος.Στην deluxe που έχω ευτυχώς είναι rev 1.02 και έχει το καινούριο ανεμιστηράκι
S2Katana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 η τιμη που λεει το παλικαρι ειίναι στο stock house, aka bulk χωρις καλωδια και τα σχετικα, σκετη μητρικη, καινουρια απο οσο εχω δει παει στα 130 Α ειπα και εγω!Τnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.