Voorhees Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Κάνει σαν να μη διαβάζει τον σκληρό. Ούτε καν το CD-Rom mε το CD των Windows δεν τρέχει. Βγάζει ένα NTSDL is missing ή κάτι παρόμοιο και δεν ξεκινάει. Τι γίνεται ξέρει κανείς;
Sanctu82 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 dose perissoteres plirofories file mou... to cd pou pas na egatastiseis to exeis xanadokimasei se egatastasi? mipos den einai bootable?
philos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Κατέβασε αυτό το αρχείο [rar], αποσυμπίεσέ το- και αφού διαμορφώσεις καλά μια δισκέτα- βάλε τα αρχεία του zip σε αυτή και bootαρε το σύστημα. Περιέχει τα απαραίτητα αρχεία για την εκκίνηση [boot] των Windows XP. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχω τροποποιήσει το boot.ini - μια που τη χρησιμοποιώ σαν εργαλείο όταν αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήμα - και οδηγεί το σύστημα να bootάρει [μετά από επιλογή] σε 2 διαφορετικά partitions του σκληρού. BootInfo.rar Μόλις κάνεις boot, επέλεξε: ::Boot on Partition 1::. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να δεις τα αρχεία που περιέχει το *rar, πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη τη προβολή των κρυφών αρχείων και φακέλων: Πίνακας Ελέγχου> Επιλογές Φακέλων / Εμφάνιση- και uncheck την επιλογή Απόκρυψη κρυφών αρχείων και φακέλων. Αν καταφέρεις να εκκινήσεις το σύστημα σου με τη παραπάνω δισκέτα, κάνε copy/ paste τα αρχεία της στο σκληρό δίσκο [path: x:\ (όπου x το γράμμα του δίσκου].
dbDRAG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Afto mu to eixe vgalei kai mena otan prospathousa se enos filou to pc na perasw apo panw windows 98 kollage sto 23% kai meta otan ekanes restart evgaze ntldr is missing...lush:format full(oxi fast) kai ksanadhmiourgia tou susthmatos arxeiwn tou sklirou ntfs h fat32.Elpizw na se voithisei to boot pou sou dinei o filos.
trospe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Το πρόβλημα σου κατα πάσα περίπτωση είναι λάθος jumper σε σκληρό ή dvd. Aν τα έχεις σωστά...τότε είσαι για αλλαγή σκληρού 100.1% :-| Το ΝΤLDR is missing το βγάζει όταν τα παίξει ο δίσκος ή όταν χαλάσει το mbr των windows. Για σκέψου...μήπως είχε μείνει για πολύ καιρό χωρίς format ή defrag σε περιβάλλον windows?
Voorhees Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά δεν είναι τίποτα. Εντάξη όχι και τίποτα αλλα ειδικά εσένα tropse φίλε μου καλά που ξεχάστηκα και δεν είδα τι έγραψες, θα με είχες κάνει να πάρω και νέο HDD. Ήθελε το πιο απλό....να βάλω το CD-Rom στην πρώτη θέση και όχι τον HDD. Τώρα όλα ΟΚ, έβαλα windows και πάει με 1000.
trospe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 A re apoiko..καλά τα λες..αλλά..εγώ φταίω μου φαίνεται.. Εντάξη όχι και τίποτα αλλα ειδικά εσένα tropse φίλε μου καλά που ξεχάστηκα και δεν είδα τι έγραψες, θα με είχες κάνει να πάρω και νέο HDD. Οντως πετάει ο γάιδαρος...μα τον είδα..μα..γιατί δεν με πιστεύετε; ΕΕεεκχμ... όπως είπα και προηγουμένως...voohrees.. Το πρόβλημα σου κατα πάσα πιθανότητα είναι λάθος jumper σε σκληρό ή dvd. Είμαι σίγουρος ότι δεν είδες τι έγραψα ;-)
Voorhees Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ναι είδα στο τέλος τι μόνο τι έγραψες και γι' αυτό σου λέω. Αλλά μόνο και μόνο για αλλαγή σκληρού που είπες κι απο τα νεύρα που είχα τότε θα ήταν στον κάδο αυτή τη στιγμή. Αν και δεν ήταν εκεί πάλι το πρόβλημα που είπα πριν. Η λύση ήταν να γίνει format μια και καλή και όχι quick.
trospe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Ναι είδα στο τέλος τι μόνο τι έγραψες και γι' αυτό σου λέω.Αλλά μόνο και μόνο για αλλαγή σκληρού που είπες κι απο τα νεύρα που είχα τότε θα ήταν στον κάδο αυτή τη στιγμή. Αν και δεν ήταν εκεί πάλι το πρόβλημα που είπα πριν. Η λύση ήταν να γίνει format μια και καλή και όχι quick. end of panton ok. LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.