Genius Hermes Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 G.C: Ati or nVdia HDD:WD or Seagate Printer:Erson or Canon Cpu: Dual Core ή όχι TFT: Sony or Samsung
tzoykas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Αν και οι ερωτήσεις σου είναι τελείως γενικές και δε θέτεις κάποια κριτήρια θα προσπαθησω να απαντήσω σε κάποια από αυτά. G.C: Προσωπικά θεωρώ ότι είναι θέμα καθαρά πορτοφολιού και προσωπικής προτίμησης. Αν δε κάνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν την ξεζουμίζεις δε θα δεις καμμία διαφορά σε κάρτες ίδιας τιμής από διαφορετικές εταιρίες. HDD: Seagate γιατί δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Printer: Αν σε ενδιαφέρει η αντοχή στο χρόνο των φωτογραφιών Epson. Αν θέλεις ένα πολύ γρήγορο ποιοτικό και πάμφθηνο εκτυπωτή (όσον αφορά τα μελάνια), Canon. Εγώ έχω Canon. CPU: Αν έχεις τα λεφτά για Dual Core, δε καταλαβαίνω γιατί ρωτάς. Εννοείται dual. TFT: το μόνο που ξέρω είναι: δες τις οθόνες σε λειτουργία πριν αποφασίσεις. Υ.Γ. Καλως ήρθες στο forum και προσπάθησε να είσαι πιο σαφής στο μέλλον. Βοηθάς και εσένα και εμας
Voorhees Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 G.C: Ati HDD: Western Digital Printer: HP CPU: Dual Core TFT: LG Έβαλα κάποια διαφορετικά γιατί τα έχω τεστάρει και είναι πολύ καλά.
leantech Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 G.C: nVdia HDD:Seagate Printer: (an den se andiaferi to kostos ΗΡ,prosopika canon) Cpu: Dual Core (giati oxi???????) TFT: Sony (pola lefta) LG (ligotera) sxedon idia eikona... gia mena LG ...SO SIMPLE!!!
billypan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 G.C: Ati (Υποκειμενικό) HDD: Seagate (Εγγύηση 5 ετών) Printer: HP (Documents) Canon (Photos) CPU: Dual Core TFT: Samsung
iccon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 osa perisotera atoma apantisoun toses diaforetikes apantiseis tha exeis se ayti tin geniki erwtisis.. Prosopika Nvidia (Ati exoun kalo Hardware alla apo drivers mapa. Twra teleutea eftiaxan alla....) WD HP LG / Philips me 0 Pixel. H sony thelei 5 pixes nomizw. H Samsung dinei 0 pixel ???????/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.